fbpx

Este joi și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă așteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Astăzi vorbim despre ce ținute au purtat vedetele la două evenimente de amploare, Obsentum si Cosmopolitan, ce au avut loc zilele trecute.

Cucurrucucu Paloma Currcă

Alina Eremia a participat recent la evenimentul organizat de Cosmopolitan

Alina Eremia
Sursa Foto: Facebook Cosmopolitan Romania

Nu înțeleg de ce Alina Eremia insistă să arate ca o curcă. Să ne înțelegem, ador curcile, însă estetica capului mic (Da, este, nu, nu se pune virgulă!)  combinat cu fundul mare, nu este neapărat una dezirabilă în acest moment istoric. Aș fi profund recunoscătoare dacă s-ar termina această insistență cu “Balmainismele” și “Balenciagismele” de Dâmbovița. Dresurile sunt prea groase și niciodată purtabile cu sandale. Îmi plac însă make-up-ul și părul și atitudinea relaxată, deși vă mărturisesc că, până în acest moment, nu am cunoscut nicio curcă relaxată. Este adevărat că eu prefer găinile… totuși.

 

Andreea Bălan și Sore joacă într-un film prost, dar au roluri bune

Sore și Andreea Bălan, la petrecerea Cosmopolitan

Sore (stânga) și Andreea Bălan (dreapta)
Sursa Foto: Facebook Cosmopolitan Romania

Am sentimente amestecate cu apariția Andreei Bălan. Pot spune sincer că nu îmi displace decât faptul că poartă o pereche nepotrivită de dresuri. Există un singur tip de dres care poate fi purtat într-un asemenea context și este aproape invizibil, și din mătase. Pantofii sunt oribili. V-am spus că am sentimente amestecate, nu?

Probabil că amestecarea este amplificată și de ținuta purtată de Sore. Brățara nu are ce caută în acest context, însă interpretarea ținutei îmi place. Și iată un context în care o pereche de pantofi ieftini poate arată de un million de dolari. Mă rog, de … yuani, în cazul de față.

Ruby, aprinde odată lumina!

 Giulia a purtat aceeași ținută la două evenimente

Giulia Anghelescu Huidu
Sursa Foto: Facebook Obsentum/Instagram Giulia

Când trebuie să participi la două evenimente în aceeași seară și nu știi exact ce h(r)am poartă ceilalți invitați este întotdeauna bine să porți de toate: și iarbă, și pene, dacă sunt 2 în 1 cu atât mai bine. Și scutec, și perdea, si lanțuri și franjuri … ce vrei tu.

Ce nu se face însă … este să mergi la două evenimente de amploare îmbrăcată în aceeași ținută. Mai ales când ținută este… și atât.

Acum… eu înțeleg că Giuliei Anghelescu Huidu îi place mult… că doar a purtat-o și cu față în față, și cu spatele în față… (vezi foto) probabil că urmează să o poarte și pe dos. Dar nu asta ne deranjează pe noi… ci faptul că ansamblul este complet incoerent, irelevant și alcătuit parcă de o persoană legată la ochi, într-o cameră cu lumina stinsă. Astăzi, Giulia e fericita câștigatoare a trofeului BAU! #rubyaprindelumina 

Cine vrea o AcaDELIA?

Delia a participat la evenimentul organizat de Obsentum

Delia
Sursa Foto: Facebook Obsentum

Delia arată foarte bine în acest ansamblu și apreciez și look-ul relaxat, chiar dacă mărturisesc că mi-aș fi dorit o poșetă mult mai mică. Firește, acum nu știu ce ține în ea. Ce ar fi să o întrebăm?

Atenție: Acest costum nu ar fi funcționat niciodată cu cizmele negre în absența topului negru. Dar asta este deja, sper eu, după 6 ani de WOW sau BAU, un lucru pe care îl știți. Not bad, chiar WOW!

Glam up

Pantofi stilettos, col roule, coafura Tippi Hedren

Sursa Foto: mango.com/vmagazine.com

Ținuta și-ar fi atins potențialul maxim dacă ar fi fost purtată cu o pereche de stilettos negri cu toc sculptural, jachetă închisă, o coafură “a la Tippi Hedren”, un col-roulé negru și dresuri negre din mătase, foarte subțiri, cu dungă pe spate.

 

Curiozitatea Domniței

Care sunt vedetele pe care ați dori să le vedeți comentate (mai des) la rubrica WOW sau BAU cu Iulia Albu? Da, si WOW, dar si BAU.

Domnița de Alba așteaptă răspunsurile voastre in comentarii si garantează (in)discreție totală!

 

 

 Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba