fbpx

Este joi și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

De crudibus non est disputandum

Daniela Crudu, la evenimentul VIVA

Daniela Crudu
Sursa Foto: Instagram

Daniela “Cool-du” Crudu se vrea minimalistă. Nu prea îi iese, dar apreciez efortul. Mai ales având în vedere faptul că nu cred să beneficieze de sfaturile vreunui stilist. Aș avea de comentat ceva în legătură cu situația de la nivelul gât în sus, dar mă voi abține. Firește că acea borsetă este mai bună pentru ținut surprize de gume Turbo și resturi de bomboane agricole decât de purtat la evenimente. Dar să nu uităm totuși că este vorba despre Daniela Crudu, iar saltul făcut este unul fabulos.

Ghicește ghicitoarea mea: Cine “are spume” pe Delia?

 Lidia Buble în tricou, jeanși, jachetă și bocanci

Lidia Buble
Sursa Foto: Instagram

Lidia Buble continuă seria aparițiilor “Delia wanna be”. Ei, nu că ar fi pus Delia coadă la mătură, dar totuși nici nu putem să ne prefacem că nu vedem așa-zisele asemănări izbitoare. Firește că subtilitatea acestui look este vecină unei apoplexii, dar iarăși despre asta nu voi discuta acum, ci despre faptul că Lidia Buble are totuși un look echilibrat. Nu, imprimeul tip tartan NU are nicio legătură cu punk-ul decât într-un anumit context, el fiind prin excelență de inspirație scoțiană, astfel încât nu era absolut necesar sa văd acei bocanci în această compoziție. Dar nici nu mă deranjează.

Ar fi totuși momentul că Lidia să înceapă să-și construiască o identitate stilistică proprie. Dacă poate.

Andreea Bănică, un papuc ca toate cele

 Andreea Bănică, împreună cu fetița ei și niște prieteni, la un eveniment recent

Andreea Bănică împreună cu fetița ei și niște prieteni
Sursa Foto: Facebook

Niciodată, dar absolut niciodată…

Andreea Bănică are un look civilizat chiar dacă poartă aceeași pereche de pantofi pe care o poartă jumătate din București. Unii fake, alții originali, asta contează mai puțin. În general este bine să ne ferim de item-urile care sunt copiate și ultra copiate. Totuși, Andreea Bănică va primi de la noi, astăzi, trofeul WOW!

Mândră-i Doamne Elsa mea, nu dați cu bulgări după ea

 Anda Adam și fetița ei au participat la un eveniment de Halloween

Anda Adam și fetița ei
Sursa Foto: Facebook

Anda Adam nu ar putea să joace niciodată în Frozen… Nu face deloc o Elsa reușită. Dar micuța este drăguță… Fără legătură cu subiectul în acest moment, poziția mea în ceea ce privește expunerea copiilor la evenimente…  #sielsapurtaperuca/extensii #miainghetatsangeleinvene #ofrapunzelamea

Astăzi, Anda este (ne)fericita câștigătoare a trofeului BAU!

 

Voi ce părere aveți despre câștigătoarele celor două trofee?

 

 Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba 

sticle vitamin aqua Iulia Albu