fbpx

Este JOI și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Astăzi am luat la puricat ținutele câtorva vedete care au fost prezente la Gala Premiilor Radar de Media 2018 și la evenimentul Unica.

Aseară ți-am luat halat, dar nu ca să te faci de… BAU-at!

 Adina Halas a fost prezentă la Gala Premiilor Radar de Media

Adina Halas
Sursa Foto: Facebook Radar de Media/Instagram

Adina Hala(t)s a ieșit în grabă din casă pentru că, nu-i așa, sarmalele, în general, au alt gust dacă sunt gratis. Ce nu știa Adina Halas când a ieșit din casă este că, la un eveniment de anvergura Galei Premiilor Radar de Media 2018, nu se servesc sarmale, dar nah… i se poate întâmpla oricui… NU să iasă în halat de casă, firește. BAU! 

Eu n-aș vrea să spun că oamenii “tăguiți” în poză sunt… cum credeți? Și doar că mie, neplăcându-mi sarmalele, nu pot aprecia o apariție de asemenea calibru ca cea a Adinei. Mă închin (că tot s-a deschis Catedrala Neamului).

Atunci când nu toate Zânele miros a pătrunjel

Jean de la Craiova, premiat la Gala Premiilor Radar de Media 2018

Jean de la Craiova
Sursa Foto: Facebook Radar de Media

Este întotdeauna plăcut să fii surprins în acest fel. Firește, Jean de la Craiova nu este un fashion icon. Admirabil este că reușește să obțină o linie elegantă introducând elemente de tip specific manelistic într-o manieră atractivă, cu excepția, firește, a șervețelului de nuntă pe post de batistă. Nu-i nimic, știm că Jean este foarte solicitat în această zonă. Îl premiem cu un trofeu WOW!

Ziua în care negrul nu a salvat noaptea

Patrizia Paglieri si fiul ei, la Premiile Radar de Media 2018

Patrizia Paglieri
Sursa Foto: Facebook Radar de Media

Chef Patrizia Paglieri marchează o apariție prăfuită și profund neinteresantă. Restul de bolero executat parcă dintr-o canapea fericită că i s-a pus capăt suferințelor, în combinație cu roșul violent al unghiilor și rujului, ar putea fi starul unei pelicule intitulate “Cum să nu-ți speli rufele înainte de a apărea în public”. Mă refer, firește, la acele urme de pe pantalon, dar și la aspectul general al ținutei.

Ca shaorma în bucate

Oana și Viorel Lis, la Gala Premiilor Radar de Media 2018

Oana și Viorel Lis
Sursa Foto: Facebook Radar de Media

Știți cumnata aceea friguroasă care apare întotdeauna la botezuri cu sandale și dres 100 den? Dar bunica ce… spuneam ceva, oare? Oana (L)Vis a fost, în seara premiilor Radar de Media, TOTUL! Coadă de la lingură, gaură din covrig și capu’ la coadă.

Fermoarul ține totuși cumva închegată compoziția de o complexitate zdrobitoare. Cunosc persoane care, la un anumit moment al propriei existențe, depozitau în decolteu orice: de la doze de băuturi carbogazoase până la telefoane mobile, însă mărturisesc cu mână pe inimă că nici chiar acestea nu ar putea găsi utilitatea contextuală a tipului de decolteu din imagine.

Doar o doină să-ți mai spun (cânt)

 Doinița Oancea, elegantă la Premiile Radar de Media 2018

Doinița Oancea
Sursa Foto: Facebook Radar de Media

Doinița Oancea arată simplu și frumos. Mai mult simplu decât frumos… dar totuși nu dezastruos în acest furou din plastic cu șiret pe spate. De plăcut… nu-mi place. Dar poate fi frumos, accesorizat corect și cu un mantou, în niciun caz cu o blană, chiar dacă este sintetică.

Vocații profesionale pe covor

Geanina Ilieș la evenimentul Unica

Geanina Ilieș
Sursa Foto: unica.ro

Geanina Ilieș a venit singură la eveniment, fără zugrav, de data aceasta. Deși, uitându-mă la brâul ei, cu siguranță ar fi putut îndesa MĂCAR câteva, scuzați, produse de curățat, nu de alta, dar dacă tot s-a decis să măture toată sală cu rochia, evident, ridicol de lungă, e și păcat să nu facă treaba până la capăt. Firește, în acest context, nu prea aveau ce cauta brățările și inelele pe care le poartă, și nici telecomanda universală “Swaraovschi” cumpărată din Dubai… (ca să cităm unul din comentatorii mei preferați de pe pagina noastră oficială de Facebook). Da, da, tot de la zugrav și ea! Acum, sincer, săraca geantă… n-ar fi chiar atât de rea, dar nu prea mai contează în acest context.

Fan comentariu pe Facebook

Carmen Brumă, ninge, plouă

Carmen Brumă a purtat rochie albă la evenimentul Unica

Carmen Brumă
Sursa Foto: unica.ro

Carmen Brumă pare pregătită pentru a deveni prima femeie din lume care pilotează două mâneci hidoase. Oricât mi-ar plăcea mie găinile și, apropo, găinile nu prea zboară, desigur cu excepția lui Gaelle, cocoșul meu cu care am filmat deja legendarul spot Vitamin Aqua.

Cocul îmi place, bijuteriile sunt decente, iar plicul este de o puritate zdrobitoare doar pentru că este alb, desigur.

Nu știu dacă Carmen, scuzați, Brumă, pardon “Zapadă”… de la rooochiiiiee, ce credeați?! este căsătorită sau nu, dar dacă Moș Crăciun ar face casting pentru o nouă nevastă, s-ar califica desigur.

 

Ce părere aveți despre câștigătorii celor două trofee WOW și BAU?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu