fbpx

Aceia sunt colantii Antoniei? Mie imi arata a acei pantaloni care se purtau prin anii ’90, ii aveam si noi prin liceu. Erau foarte ieftini. Pe el nu arata bine orice! Iar acel lant, dar parca e mai bine decat data trecuta! Nu inteleg acei pantofi cu roz, intra intr-o zona putin CIUDATA. Eu inteleg un fel de uniformizare in familie, dar de obicei sotia ia hainele barbatului, nu invers! Mi-e dor sa-mi compuna niste versuri! Primeste trofeul BAU – BAU

Adelina – Sandalele ei de tip cusca partin unui celebru brand! Adelina are o coafura tonica, toate elementele sunt in perfecta armonie! Nu conteaza ca sunt de brand, desi sunt. Cristi Chivu – E foarte interesanta alegerea de a purta acei pantoni, e foarte indrazneata, aplauze! Eu cred ca e vizibila implicarea Adelinei in stilul lui. Ador acea haina, acel finisaj. Cei doi primesc trofeul WOW

Ce avem aici e un dezastru, arata ca o gospodina care si-a trantit pe ea o rochie de nasa, nu inteleg cum a putut sa isi puna asemenea pantofi. Arata foarte rau, ceva mai urat ca o bratara aruncata pe o maneca lunga nu exista, decolteul este anulat de parul neingrijit. Nota minus 87.

Nu pare sa fi apucat sa se schimbe. Era un eveniment cu premii, tinuta nu ma deranjeaza avand in vedere ora la care a avut loc evenimentul. Este o tinuta casual, nu ma deranjeaza nimic in afara de catarama de la curea, ar fi putut sa aleaga o altfel de curea.  O greseala este ca nu s-a inchis pana sus la camasa si maneca sacoului care este prea lunga, daca respecta niste reguli putea lua un 7 onorabil. Nota 4,2.

Este foarte greu sa dai gres cu o tinuta monocroma.Nu sunt adepta cizmelor la evenimente, dar e ok avand in vedere unde se tinea evenimentul. Imi place ca si-a prins parul intr-o coada, este foarte frumos ca a facut asta. Nu mi-au placut cerceii, niste balanganituri inutile, ar fi putut lua un 8.7 daca isi baga cerceii in geanta. Un accesoriu atat de mic poate strica o intreaga tinuta. Nota 5.

Nu face parte din categoria persoanelor din showbiz, omul salveaza vieti. El nu stie ce inseamna un eveniment, probabil tocmai iesise din garda. Nu cred ca se imbraca foarte des in costum, o data la nunta si inca o data la botez. Nota 8.2.

A gresit accesorizarea si volumul din jurul umerilor. Ii recomand sa renunte la pelerinele acelea si la florile din plastic.