fbpx

Este nepermis sa te prezinti asa la un eveniment. Parca e un furou. Irina Lucia Hohan si-a schimbat axul de furt si acum a trecut pe linia I.D. Sarrieri.Fiecare face cat poate. Este o tinuta foarta proasta.

Alexandra Stan are o tinuta corecta, se vede ca a inceput sa mai lucreze. Primeste 7,8. Este o tinuta corecta, dar machiajul nu o avantajeaza.

Iulia este o fata foarte frumoasa. Vad ca in  ultima perioada a inceput sa se duca la coafor. Arata ca o secretara care a fugit de la birou la sala. Cred ca doar parul e corect in tinuta ei. Un maieu de bumbac, o jacheta ieftina. Minus 99.

A avut multe tinute bune, dar de data aceasta m-a dezamagit. Este o tinuta completata intr-un mod nefericit. Strampi negri, fusta aia si botinele cu sclipici. Deci nu, combinatie extrem de nefericita. Cu mari regrete primeste trofeul BAU

Croiul nu este gresit. Dar nu trebuie sa te prezinti cu cizme la un eveniment. Acea geanta este copiata dupa un model D&G si cred ca o doamna ca dansa isi poate permite o geanta de la acest brand. In rest, imi place, ca se intretine, arata ca o doamna si pentru asta primeste 7,2.

Isi da seama care ii sunt limitele. Imi place tot, make-up, cromatic.As fi ales alte sandale, dar e foarte ok si ce a facut ea. Primeste trofeul WOW

Imi place ca isi asuma identitatea culturala. Intregul look are un aer nomad. Imi place ca incearca sa ramana in zona ei. Primeste nota 8.