fbpx

A reusit intr-un final sa ne impresioneze. Are un look perfect pentru o gospodina. Nu e nimic rau in asta, doar atunci cand ai ifose de FASHION. Are in picioare incalatari de vara, nu de iarna, pozitia ei nu imi inspira absolut nimic. Pare plictisita ca este acolo. Are o camasa alba peste care a aruncat un pulover funky. Poate, daca mergi la cumparaturi, atunci e ok. Pentru tinuta asta va fi exclusa din rubrica.

A fost la un pas sa ne pacaleasca. Imi place pantalonul, dar in partea de sus trebuia o camasa fara maneci. Ea a intuit ceva, dar nu suficient. Nu inteleg accesoriul ala sinistru de la gat, cu pene. Arata ca ar fi jumulit o pitipoanca. Primeste nota 2.

Are un maiou care mimeaza un portjartier si pantaloni de piele. Parca merge la un eveniment sado-maso. Accesoriile sunt decente. Pentru nota 5,2

Cum sa te duci in halul asta la lansarea unui film. Aplicatiile acelea pe sacou sunt extraordinar de ieftine. Cizmele alea de unde le-ai luat?Mergeti la film, nu la schi. Ele ar trebui platite sa nu vina la evenimente. Le exclud!

Este o tinuta comuna dar confortabila. Cromatic e perfect, dar cureaua ma deranjeaza. Are nevoie de un stilist, dar primeste nota 7.

Vrea sa pedepseasca pe cineva?Fata e vulgara rau de tot. Sa te prezinti in asemenea hal la un eveniment, e deplorabil. Rochia si geanta sunt copiate. Ciorapi cu portjartier desenat? Doamne! E trist ce se intampla.Pentru aceata tinuta primeste  trofeul BAU.

Bravo!Imi place ca a mixat incaltamintea cu un pantalon clasic, a asortat o bluza cu un imprimeu tare. Imi plac tatuajele ei foarte mult. Nu are nicio greseala majora, imi place mult ca si-a prins parul, are un look rebel. Primeste trofeul WOW.