Reactia lui Ilie Nastase

La Ilie Nastase imi place camasa deschisa, imi place cureaua, pantofii, manecile puteau fi mai scurte, dar per total e WOW.

Andreea Marin

Incredibil, are sandale si chiar nu ii mai ies suncile. Rochia asta ii sta bine si accesorizarea este interesanta, asa ca , epic, tine-ti minte, Andreea Matin ia nota 7,9.

Andreea Esca

Nu este un model care sa ma dea pe spate. E interesant alegerea unei incaltari nude, dar nu suport aceasta geanta pe umar. Semnatura Andreei Esca sunt aceste accesorii, chiar daca cerceii sunt oribili, dar ea este asumata si e stilul ei, asa ca, ii dau un trofeu WOW.

Andreea Raicu

Are ceas, ca poate lua si ea un minus cinci. Nu imi place cum este imbracata Andreea Raicu. Se incapataneaza sa poarte aceste lucruri copiate. Oare o mananca intre sani si si-a pus decoletul ala? Ii vine bine totusi, ca are o silueta buna, dar ramane in acelasi canon al ei. Ceasul nu se poate purta niciodata asa si numai pentru acel ceas ii dau minus infinit.

Cosmina Pasarin

Ea se viseaza o mare vedeta, dar nu e acolo. E prea departe. Nu ii inteleg accesoriile, asa ca ii dam nota 2.

Adina Buzatu

Vorbim despre un garden party, despre o tinuta impusa. Cum sa te duci cu tocuri la garden party? Ele intra in pamant si se murdaresc. Mi se pare interesant ca ea incearca sa poarte palarii. Nu stiu daca este o rochie furou sau un furou-rochie. E abominabil. Nu ne-am dus la cabaret, ci la o intalnire cu cineva din Casa Regala. Cred ca si-a propus trofeul asta, asa ca i-l dam. Primeste BAU.