fbpx

Este joi și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă așteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

Aseară ți-am luat cercei, bagă-ți azi urechea-n ei

Oana Roman s-a îmbrăcat în negru la un eveniment

Oana Roman
Sursa Foto: Instagram

Oana Roman este toată un… Femeile plinuțe pot fi extrem de atrăgătoare, de unde și expresia “grasă și frumoasă”, și toooaaaaateeee materialele pe care le-am dedicat în timp acestui subiect.

Revenind la urechile Oanei Roman, de care este plină, (cele de pe tricou, firește) ne împiedicăm irefutabil în claia din coadă, pardon, părul de păpușă atașat… Dumnezeu știe cum… poate chiar printr-un zgârci, că tot se apropie Crăciunul.

Pont pentru grăsuțe / plinuțe:

  • NU purtați doar negru și NU vă ascudeți trupul.
  • NU va îmbrăcați indecent, dar nici cu haine lălâi.
 Femeile grăsuțe nu trebuie să se îmbrace doar cu ținute negre

Sursa Foto: www.inquisitr.com

V-am confuzat? Aveți dreptate! Sâmbătă veți găsi chiar AICI un material dedicat acestui subiect.

Scufița din poveste și lupul din oglindă

Karmen, îmbrăcată într-un body roșu

Karmen
Sursa Foto: Instagram

Karmen zace pe un jilț din fildeș (sper că nu). Oare lupul ce zice? Nu de alta, dar scufiță roșie mai porno de atât nu am întâlnit. Dar despre asta ne poate da mai multe detalii fotograful amator, care a surprins instantaneul cu telefonul mobil. Karmen a învățat lecția: roșul se poartă doar cu roșu. Dar ce facem cu extensiile de vrăjitoare? Și acum, sincer, se duce cineva undeva vreodată îmbrăcat în body?

… Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți și după shooting au înfulecat un mic cu bere, chiar dacă pe noi nu ne-au chemat!

Dragostea se face în minim 2

Andreea Marin și Lavinia Pîrva se inspiră una de la cealaltă din punct de vedere al vestimentațiilor

Andreea Marin și Lavinia Pîrva
Sursa Foto: Instagram/Facebook Cosmopolitan

Când Andreea Marin nu se îmbracă precum Lavinia Pîrva, se îmbracă Lavinia Pîrva ca Andreea Marin. Dar aici nu este vorba despre cine este inspirat VS. cine este expirat. Iar exercițiile de respirație n-au fost niciodată punctul meu forte.

Ajunge să vă spun atât: într-un Mortal Kombat al accesoriilor, Lavinia a câștigat detașat… mai ales că acest look de inspirație nostalgică chelneriță – Intercontinental – meets Jennifer Lopez are ceva “Marin-esque” în el, plus că eu detest movul!

Vorbind despre mov… nimic nu este mai nefericit decât o haină urâtă într-o măsură nepotrivită în aceeași fotografie cu o oglindă urâtă. Nu de alta, dar dacă suntem dive, să fim până la capăt.

Se simte aer de nou pe plaiul “Surprize-Surprize”. Până atunci… luați cu BAU și împărțiți-l frățește, fetelor. Doar sunteți obișnuite.

O cămașă, nicio cămașă

 Aurelian Temișan, în costum negru

Aurelian Temișan
Sursa Foto: Facebook Splend’or

Încurcate sunt căile showbiz-ului si pline de cămăși prea subțiri cu mâneci prea scurte. După ce îmi voi fi răspuns eu mie la întrebarea “-Cine poartă o cămașă de vară… toamna?” (niciodată), voi putea, firește, să trec la pasul următor și să-mi explic această apariție a lui Aurelian Temișan. Costumele bărbătești se fac exclusiv “sur mesure” și se declină pe sezoane și ocazii.

Săptămâna aceasta avem două trofee BAU și niciunul WOW.

Al doilea trofeu BAU i-l oferim lui Aurelian Temișan!

 

Voi ce părere aveți despre câștigătorii celor două trofee BAU?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba.

sticle vitamin aqua Iulia Albu