fbpx

Cristina Spătar, Daniela Gyorfi, Cezar Ouatu, Alessandra Stoicescu și Iulia Vântur sunt vedetele care au “concurat” pentru cele două trofee, WOW și BAU, din această ediție. Curioși să aflați câștigătorii?

În grădina lui Ion, niciun mac nu are somn

Cristina Spătar s-a pozat în lenjerie intimă

Cristina Spătar
Sursa Foto: Instagram

Cristina Spătar face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie ieftină, ori la altceva. Nu-mi dau seama la ce… Probabil este prea complexă imaginea pentru gusturile mele, însă cu siguranță nu o face cu succes. De ce Dumnezeu s-ar afișa cineva în acest fel pe o rețea de socializare, oricare ar fi ea…?!? Decât dacă este pe Tinder.

Iulia Vântur îmbrăcată Khan filme

Iulia Vântur poartă o ținută tradițională

Iulia Vântur
Sursa Foto: Instagram

Cred că este printre puținele dăți când nu-mi displace ținuta Iuliei Vântur. Firește, este o ținută tradițională, poate și de aceea. Deși India nu prea i-a venit mănușă, aparent, se pare totuși că Iulia Vântur ne mai rezervă câteva surprize interesante.

Cu “Brandu’” în “gardu”

Daniela Gyorf purtand haine fake

Sursa foto: Instagram

Danielei Gyorfi îi plac mult, dar foarte mult, fake-urile. Până la urmă este o alegere personală a fiecărui dintre noi dacă vrem să purtăm sau nu așa ceva. A mea, evident, este “să NU”, dar hei, dacă a ei este “să DA”, bănuiesc că-și asumă și criticile venite în urma acestui fapt.

Nu este că și când oricum, din punct de vedere stilistic, putem vorbi despre un etalon. Poate cine stie… într-o zi! Deși no way.

Momentan, Daniela se alege cu un trofeu BAU!

Cezar WOW-atu a șocat din nou!

Cezar Ouatu la X-Factor UK

Cezar Ouatu poartă o pălărie pe care o detest în cel mai nefericit mod posibil, și anume… pe ceafă. Evident că aparent ceea ce urmează să spun este mai evident decât evoluția Bitcoin-ului.

Și iată cum, printr-o răsturnare de situație incredibilă, Cezar Ouatu ajunge totuși să marcheze un trofeu WOW. Pentru ce? Pentru look-ul curat, modest, și pentru talentul lui incredibil. Sună a clișeu? Poate.

Poate că pe unii dintre voi v-a deranjat momentul în care a spus că este din Ploiești dar că a studiat la Milano pentru că nu a subliniat faptul că este, citez “român”. Poate că totuși studiile pe care le are sunt cel puțin la fel de importante ca cetățenia, cel puțin pentru mine. Dar poate că nu ar trebui să vă declarați atât de ofensați având în vedere că în momentul în care a participat la Eurovision nu puțini au fost cei care l-au hulit.

Poate că ar trebui să ne asumăm faptul că a fi român, croat sau italian, nu este o definiție a cine ești tu de fapt. Și da, Cezar Ouatu este multe lucruri, însă cel mai importat… este el.

-Felicitări!

Cezar Ouatu la X-Factor UK, in juriu Simon Cowell si Robbie Williams

Cezar Ouatu la X-Factor UK, in juriu Simon Cowell si Robbie Williams

Alessandra Stoicescu a “stoicit-o” rău

Alessandra Stoicescu, soțul ei și o prietenă

Alessandra Stoicescu (mijloc)
Sursa Foto: wowbiz.ro

Alessandra Stoicescu poartă o rochie de birou combinată cu o pereche de sandale cu platformă. Sandalele îmi plac, nu aș avea ce să spun negativ despre ele vreodată, de altfel nici despre silueta Alessandrei, care este una fără cusur. Dacă-mi place look-ul pe de-a-ntregul? Cu siguranță NU! Și asta pentru că niciodată, nimeni nu ar vrea să arate ca fosta asistentă a șefului care a dat lovitura. Apropos, cine este doamna de lângă? Arată chiar interesant. De ținut minte.

Vouă care ținută v-a plăcut mai mult?

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba