fbpx

loredana

Alejandra Dress – 4118 Lei + TVA

A fost printre primele vedete din Romania care au purtat Atsuko Kudo si pentru asta merita cateva puncte bune in plus. Desi, styling-ul nu a fost intotdeauna la inaltimea itemului in sine, Loredana a reusit cateva aparitii MEMORABILE in acest sens. Nu este neaparat cazul imaginii de mai sus, insa imi este sincer dor de aceasta Loredana care investea in piese STATEMENT.

Aparitia sa in busturiera/sutienul Atsuko Kudo, profund inspirata din design-ul lui Jean Paul Gaultier, desi cromatic corecta si stilistic echilibrata, o trimite din nou pe Loredana in zona Madonna, o zona care ar trebui abandonata definitiv si de urgenta.

Lori

Cone Bra in red – 1061 Lei + TVA

( P.S: asa cum am mai spus, arata foarte bine pentru varsta ei. Felicitari, Loredana!). NAIL!!!

Corina

Jesssica – 1674 Lei + TVA

Corina se afla intr-o continua cautare a stilului “pierdut”, se pare ca reminiscentele din perioada MANGA a cantaretei se fac simtite, la fel si nevoia acuta de promovare in contextul cotei ei de piata actuale. Urmand reteta de succes setata de Loredana si mai apoi de catre Andreea Banica, Corina alege o linie mainstream complet diferita de ceea ce ne-am fi putut astepta urmarind de-a lungul anilor discursul ei. Mult succes, Corina! Desi ma indoiesc ca lucrurile se vor schimba peste noapte. FAIL!

andreeabanica

Linde Mini Dress – 998 Lei + TVA

andreeabanica2

Zig-Zag Cup Body – 1110 Lei + TVA

Andreea Banica a fost cea de-a doua vedeta din Romania care a ales Atsuko Kudo pentru tinutele ei de scena. In cazul ei, reteta functioneaza, desi, cu cateva amendamente stilistice ce tin de public si in general de cultura la care ne raportam. Bady-urile din latex sunt esentialmente itemuri cu principala componenta sexuala, iar acest lucru nu se va schimba niciodata. NAIL!

Inna

Jessica – 1674 Lei + TVA

Fascinata de “Tara Soarelui Rasare”, impresionata de cultura, de obiceiuri, de orase, de peisaje, Inna a  avut parte de un turneu de promovare al albumului “Party Never Ends” in Japonia 2013.

Inna a vrut sa-si surprinsa fanii cu un costum de latex, ce te duce cu gandul la Catwoman.

Bine, bine..dar intrebarea este CE AU IN COMUN??? Ei bine, Atsuko Kudo este raspunsul.

THEY DID IT FIRST!!!

Lady Gaga

ladygaga

gaga-bankok12

Rihanna

rihanna2

Kate Moss

katemoss

Kim Kardashian

kim

kim-getty-main_3112572a

Miley Cyrus

miley-cyrus-chatty-man Miley-Cyrus-in-Atsuko-Kudo-for-MTV-Video-Music-Awards-21