fbpx

Astăzi vom vorbi despre detox. Și nu, nu vom face un discurs sforăitor despre diete, sănătate și povești cu unicorni roz, ci vom vorbi extrem de aplicat despre cum să îți detoxifiezi…. garderoba.

1. Aruncă tot ce nu porți. Spun ”aruncă” și nu ”fă cadou”, pentru că în cazul în care le vei face cadou.. există întotdeauna riscul de a le cere inapoi, ceea ce cu siguranță NU îți dorești. Spală-le, calcă-le, împacheteză-le frumos și trimite-le fie unei case de copii, fie unui azil, fie în cazul în care nu merită efortul, trântește-le fix… în tomberon. TOT! Da, da și pe cele pe care crezi că le vei purta vreodata. Nu le vei purta niciodată, îți spun eu!

2. Aranjează-ți hainele pe culori sau sortimente. Îți va fi mult mai ușor să le găsești și vei avea o imagine clară a dressing-ului tău, dintr-o singură privire.

3. Toarnă-ți un pahar cu șampanie, așează-te confortabil și privește cu atenție colecția pe care o deții. Analizează obiectiv care este piesa care îți lipsește cu desăvârșire și pe care ți-o dorești.

4. Încalță-te în cea mai comodă pereche de pantofi pe care o deții și care nu este foarte urâtă, ia-ți un furou și un trench pe deasupra, sau un kimono din mătase și pornește la drum. Targhetează un singur magazin și alege-ți doar o singură piesă pe care să o cumperi, în timp ce sorbi tacticos din noua sticlă de Vitam!n aqua cu calciu și plătești itemul dorit. Amintește-ți ce bine ai făcut sezonul trecut când ai investit în (nu cu ușurință, dar totuși cu sufletul ușor) acea pereche Rockstud Valentino, de care îți tot spunea Domnița de Alba și cum poți combina aceste două piese.

5. Ieși în oraș cu prietenele tale (știi tu… persoanele acelea speciale pe care le suni o dată pe lună, pentru că nu mai ai timp să faci asta) doar cu părul spălat, un machiaj lejer și o rochie Spaghetti Srap neagră. Da, da, poți folosi și furoul 🙂

Have fun!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba