fbpx

Iulia Albu poartă cizme din mătase Dior, rochie Iulia Albu les Merveilles, broșă Chanel, colier și cercei Iulia Albu les Merveilles, umbrelă de soare antica perioada Edwardiană și pe Josephine Levres Doux du Champagne.

Gala Viva 20 de ani a tunat și a adunat toată divăraia dâmbovițeană care s-a prezentat cu cârpița din dotare, care de care mai sclipicioasă și mai languroasă, majoritatea barter, ca de obicei.

Dar haideți să începem cu tematica.

PRECIOUS= behaving in a very formal and unnatural way by giving too much attention to details                              that are not important and trying too hard to be perfect.

                        of great value because of being rare, expensive, or important.

Câte vedete au respectat tematica? Haideți să aflăm împreună!

Adelina face POC!

Adelina Pestrițu s-a îmbrăcat în pocnitoare. La folia aceea cu bule de protecție pe care o poartă pe post de rochie mă refer, firește! Ar fi sunat oare mai bine “Adelina Pestrițu a venit îmbrăcată în Bulă“? Rămăn în pronunțare în această speță. Revenind la lucruri mai presante, POOOC!… rochia are o căptușeală extrem de urâtă, iar sandalele au un aspect fad. Nimic în comun cu tematica evenimentului sau cu 2019 în general. -45

Oare ce o fi fost în capul Adinei Buzatu când a ales să poarte această ținută? Exact croissantul expandat pe care îl afișează pe post de coafură, firește!

Pantofii ar fi funcționat, firește,  într-un context pin-up, iar costumul în compania unor încălțări sport, voluminoase, neapărat albe și a unui t-shirt tot alb. Ar mai fi existat și varianta unor stilettos și a unui look angelic old school Hollywood, dar hei, nu te poți supăra pe preferințele culinare ale doamnei.

Cât despre makeup, nu știu dacă a fost intenționat aspectul yoyo-istic sau a fost un accident nefericit, așa încât nu voi comenta.

Accesoriul de la mână este atât de passee încât nu merită discutat. BAU

Toti ochii pe Vel(e)a

Mi-au plăcut extrem de mult ținutele Antoniei și lui Alex Velea. Revirimentul stilistic al lui Alex este notabil, iar faptul că Antonia a abordat o ținută mai degrabă girlish decât glamour a complimentat perfect ținuta partenerului. Șosetele lui Alex au fost extrem de bine alese, iar posingul impecabil. BEST DRESSED COUPLE WOW

 

Paula Chirilă s-a trezit într-o dungă

Rochia este de o urâțenie greu de transpus în cuvinte. Precious nu înseamnă încarcat până la refuz: paiete, pietre pe plic, pene, culoare și țop, (am spus țop, nu țoapă, atenție!) tulle-ul transparent(not) dintre sâni.

-infinit

Lora a avut o apariție impecabilă, culmea, într-o rochie urâțică și purtând o sandală banală. Posingul, machiajul și coafura impecabile mi-au distras, pentru o secundă, atenția de la căptușeala urâtă. NOT BAD! 9

To be continued…

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

 

Banner -sticle vitamin aqua Iulia Albu