fbpx

QP9A1390

Cam ce se întâmplă la o petrecere mondenă, în mod normal și cam ce se întâmplă, mai exact, la petrecerea Viva, în mod special? Ei bine, cam aceleași lucruri care se întâmplă în general, sau în special. Lume multă, unii invitați, alții atârnați, unii îmbrăcați, alții lăbărțați, dar oricum… toți cu pretenții de mare stil!

QP9A1519

Ei bine, da, eu votez pentru controlarea la intrare, a invitațiilor celor ce doresc să participe la eveniment, dar adevărul este că cei de la Viva sunt mult prea subtili și eleganți pentru o măsură atât de radicală. Fiind a doua petrecere Viva la care particip, am considerat firească acordarea votului meu de încredere, nu doar prin prezență, ci și prin ținută. Cum cine să o țină? Ținuta! Mda… am văzut și oameni bine îmbrăcați. Unii… femei. Alții… ei bine, de alții vom vorbi săptămâna viitoare, la Verdict Iulia Albu.

serea

Dar să nu ne grăbim, zic. Coperta… ador! Anca Serea și Adi Sînă… ador!

Venera-Arapu-2

Venera Arapu… superb! Are această femeie un aer aristocratic și o naturalețe ireală în tot ce face și poartă.

Downloads5

Alessandra Stoicescu a apărut toată în Roberto Cavalli. Surpinzător, oarecum! Adică știți voi… o vedetă care ÎNDRĂZNEȘTE să CUMPERE o ținută deloc la îndemâna oricui în loc să o împrumute ”regulamentar” de la te miri ce designeoză mioritică, eventual cu eticheta de la spălătorie pe ea, nu este o priveliște des întâlnită. Chapeau, madame!

QP9A1577

Domnița de Alba poartă Roberto Cavalli, Valentino și Rosenberg Comercianți De Diamante.

Revenind la eveniment, am întâlnit o atmosferă caldă, relaxată, în ciuda vremii capricioase, o organizare impecabilă și gazde desăvârșite. Sigur… mereu există câteva coțofene pe marginea oricărui șanț, însă, din fericire, au fost ținute la o distanță clară de diamantele mele. As they should!

Mai jos regăsiți o galerie a celor mai odioase ținute pe care le-am întâlnit cu acest prilej, firește, fără a include categoria de liga a 4-a a celor fericiți că s-au strecurat în mijlocul evenimentului monden al verii.

Screen Captures61

Collages16

280

Andreea Marin NU a purtat Ralph & Russo. Citatul zilei: ”Nu am… dar nici nu pot.” Ghiciți ce?

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

logo_Comercianti+Rosenberg_negativ_small