fbpx

Andreea Raicu e ca un pufulete roz. Toata ROZ. Modelul tinutei sale este inspirat, ca sa nu spunem copiat. Are un make-up mult mai bun. Arata ca cineva care a fugit din serialul Dinasty. Tinuta nu se preteaza unui astfel de eveniment.

Cred ca a fost cea mai neagra zi din viata Andreei Raicu, covorul rosu a fost roz, practic ea a fost invizibila. Nota -3

Nu te duci la un Garden Party cu o rochie sirena, cu tocuri de 15 cm. Coafura este buna in sine, nu imi place rozul de pe unghii. Ar trebui sa isi schimbe make-up artistul, arata ca o papusa sinistra din CEARA. Ea e o fata frumoasa. Nota mea este -48.

La un Garden Party toata lumea trebuie sa poarte palarie.

Elena Gheorghe poarta o rochie imprumutata.Rochia a fost purtata si de Laura Cosoi. Este o rochie foarte urata. Parca ar avea un furou in partea de sus.Stilistul ei trebuie sa aiba decenta sa faca o documentare inainte sa le trimita pe covorul rosu. Nota minus INFINIT.

Este vizibila criza din Pro. Look-ul Laurei Cosoi este ok. Sandalele ei sunt delicate.

Este o tinuta buna dar nu pentru un garden party. Look-ul ei este in OK, sandalele sunt delicate si adecvate evenimentului.Ma bucur ca nu a purtat sutien. Ma deranjeaza rochia… e plina de paiete. Captusala aia nu e ceea ce trebuie. Primeste nota 3.

Are o monstruozitate in varful scapului. Nu vreau sa imi aduc aminte cum a fost la fata locului. Imi place machiajul si sandalele, sunt foarte fine. Pentru acest kitch o sa ii dau Xoniei nota – 99

O alta ciupercuta. Nadine a incercat, chiar daca vedem noroiul de pe tocuri. Nu inteleg de ce si-a pus ciorapii atat de grosi, geanta.Nadine va primi in aceasta seara nota ……Ea e virgina la rubrica asta. Haideti sa ii dam nota 1.

Intr-o noapte ca aceea umeda si plina de tantari, o rochie plasa este binevenita. Acea dantela nu-mi place sub nicio forma, plicul nu pot sa spun ca ma deranjeaza, Anda Adam arata ca o hostessa de la Las Vegas. Primeste nota -93.

Andreea Berecleanu este imbracata in ceva care arata ca o camasa de noapte. Pantofii sunt cu adevarat urati. Mult prea inalti pentru un asa eveniment. A avut o aparitie decenta fata de restul invitatelor. Bijuteriile pe care le-a purtat au apartinut unei familii celebre. Nota 2.