fbpx

Bianca a ieșit cu fetița ei la un brunch. Ce ar putea fi mai frumos decât o imagine calmă, liniștită, iubitoare, de familie. Lipsește Victor.

Cătălin Botezatu se pregătește de o nouă ediție „Bravo, ai stil”. Doar Dumnezeu știe ce ne va pregăti cea de astăzi. Pentru că, nu-i așa, la „Bravo, ai stil” se poate întâmpla TOTUL.

Dorian în „Top GUN”. Am văzut și mai rău. Oricum, fotografia este una profi, ceea ce este îmbucurător.

Mihai Morar a plictisit o mâță. Mamiferul a fost surprins căscând în prezența prezentatorului TV, însă imaginile au fost retrase imediat de pe internet în urma sesizării acesteia.

Mihaela Rădulescu sare. Se menține în formă într-un parc de distracție pentru copii. Interesant, nu am încercat. Și… mai interesant este că fizionomia divei nu suferă modificări indiferent de situație.

Alex Velea ne pregătește ceva. Nu sunt foarte sigură ce, ceea ce este surprinzător, pentru că cel puțin o zi pe săptămână ne-o petrecem împreună, însă, iată, că unii știu să țină un secret.

Prima oară nici nu am recunoscut-o pe Ruby în aceste imagini. Este adevărat, la o privire mai atentă nu prea are legătură cu înfățișarea pe care o avea atunci când s-a lansat. Nici fizic, nici stilistic. Asta nu este neapărat un lucru rău. Văd că ar mai avea loc de câteva tatuaje. Să nu ne umplem, zic.

La Iulia Albu in Bucătărie | Ep.5 este pe YOUTUBE. Urmărește-l AICI.