fbpx

Era sa o confund cu altcineva. La Loredana este o discutie lunga! Acest deux-pieces  din brocard usor lucios, ar trebui sa fie o alegere DECENTA. Loredana nu e Halle Berry! Loredana fiind o MADONNA de Romania a incercat sa-si evidentieze cupele de la sutien, a incercat sa isi faca un sutien mai special. De ce trebuie sa ii vad buricul? Arata bine pentru varsta ei. Nu e de la mama ei, stim asta! Ea nu e genul de femeie care sa nu poarte tocuri! Loredana primeste trofeul BAU!

Poti sa porti orice daca o faci cu stil si cu atitudine.Si-a pus un ornament de Craciun pe cap! Acel plic este ieftin! Bebelusa va primi nota minus infinit!

Pentru prima oara dupa foarte mult timp are haine croite pentru ea. Ii vine cat de cat bine aceasta salopeta. Acest model nu este prea nou, a mai fost purtat si de alte vedete! Salopeta din dantela a castigat mult in popularitate! Primeste nota 8.2

O alta abonata fidela a rubricutei noastre.Tinuta nu ma deranjeaza! Imi place rochia simpla, imi plac acele bretele NEON. Putea sa nu isi ia acei cercei! Daca si-ar scoate cerceii aia, ii dau trofeul WOW!

Rochie maiou este ideala de mers la plaja sau la piata, nu la un eveniment monden. Ma deranjeaza ca i se vede sutienul prin rochie.  Aceasta tinuta nu are ce cauta acolo. Va primi nota minus infinit.

Imi place ca a ales un detaliu discret… COLIERUL.Putea sa renunte la bratara. Imi place si cromatic.  Prrimeste nota 7,8