fbpx

Este un om care a fost la acel eveniment pentru ca MERITA.Razvan Ciobanu are o pereche de pantofi cu brandul la vedere. Mie imi place Cavalli. Fiecare piesa purtata de Razvan este de firma, iar el poarta totul cu simplitate si umilinta. Si-a facut meseria. Tinuta si atitudinea sunt de nota zece. Ne place Razvan Ciobanu, primeste trofeul WOW

Despre cine e vorba in aceasta imagine? Mirela Stelea? A pastrat numele pentru ca are un copil cu el? Hmmm, mai bine spus ii place numele. E ca o stea, arata ca o pipita intretinuta care a plecat la shoppping! De ce a stat cu o blana pe ea la un eveniment monden? Nu imi place ca poarta colanti din piele! A trecut perioada, cerceii uriasi…Primeste nota minus infinit.

Vorbim despre mopul din cap,  despre Sylvia sau despre ratonul mort? Nu imi place coafura rasta cu unghiile rosii! Are si un pulover cu dungi! Practic s-a intalnit zebra cu ratonul…si a exlodat pleata. Ce se intampla aici e foarte trist. Cizmele sunt bune de mers la birou, dar nu la eveniment. Are o geanta pe care o tine la subrat.  Asta inseamna ca primeste trofeul BAU-BAU.

Cromatic imi place, in general Catalin Botezatu se imbraca bine. Isi arata ostentativ brandurile, imi pare a fi o sfidare. Nu neaga nimeni ca isi permite sa si le cumpere. Dar aceasta cariera exagerata si fara dovezi solide si fara studii in domeniu, ar indemna mai degraba la putina modestie. Primeste nota 7.

In general are un look conturat.Nu inteleg acea caciula, pantalonii sunt prea mulati pentru silueta ei,  geaca de biker…Imi place ca are un punct de culoare, dar e prea putin pentru ea.Ar trebui sa isi angajeze un stilist. Arata ca orice fata care merge la liceu sau in parc. Cand esti persoana publica trebuie sa investesti mai mult. Primeste nota 3

“Am aflat cu  multa bucurie ca am primit acest trofeu. A insemnat mult acest lucru pentru mine.Imi place stilul Iuliei Albu – extrencitate dusa pana intr-o anumita limita, mi-a placut si machiajul ei de Halloween. Felicitari pentru emisiune!”