fbpx

Parca ar juca intr-un serial intitulat ‘viitoarele neveste din Pipera’. Vad ca in ultimul timp a transmis multe semnale ca ar fi gata de insuratoare. A lansat chiar si o carte de bucate. Intr-un final saracul baiat ar fi inteles mesajul. Arata exact ca o casnica. Precis era la piata. Nota din aceasta seara este minus 5.

Este vulgara, parca nu o mai recunosc. A cazut intr-o extrema care nu ii face cinste. Poate ar fi bine sa schimbe stilistul. Nu ca ar fi ceva gresit in piese luate separat. Iar acel par pur si simplu nu mai este pentru varsta ei. 

Nu stiu daca vine de la epilare inghinala…de merge in acest hal.

Gratia ii lipseste Iulianei Marciuc, trebuie sa-si angajeze un stilist. Pentru silueta ei trebuie sa-si acopere bratele si sa aleaga fuste putin mai lungi. Geanta este in perfecta armonie cu restul tinutei.

Iulia Marciuc primeste nota minus 99.

Corina este o celebritate de la care astept mult. Dar din pacate in ultimul timp a luat-o pe o panta usor descendenta. Plasa aceea de pe cap parca este pentru un copil de 5 ani. Corina primeste nota 6,5

Ilie Nastase a avut una dintre cele mai bune aparitii de pana acum. Primeste nota 9,99.

Acei chiloti chiar nu voiam sa ii vad. Ma deranjeaza ca ii vad. Eu as fi zis sa nu isi ia nici macar chiloti, ca nu le vad sensul.  Nota -89

A venit in pijamale? El inceaca sa fie asa mai neconformist..dar nu de fiecare data ii iese. Imi place ca este consecvent…apare mereu in pantofi sport. Nota 8.

In aceste imagini este impecabil, imi place haina. Si ceasul este Ok.

Horia primeste nota 9.