fbpx

botez_deschidere

Giuliei Anghelescu i s-a rupt salopeta intre “CRACI”?? Doamne!!! Afara ploua si noi ne punem platforme, nu? In loc sa scurtam pantalonii, mai bine ne punem lucrurile alea abominabile in picioare. Pentru faptul ca a jupuit 50 de animale pentru haina asta si pentru ca si-a vopsit parul precum Cruella…..primeste un trofeu BAU. 

IMG_6167

Maria Radu a reusit sa puna mana pe trofeul WOW pentru ca are un stil caracteristic. Ea are o linie clara pe care merge. I-am mai dat un trofeul WOW si o sa-i mai ofer unul.

IMG_6139

Jojo nu poarta o tinuta cu mari greseli. Ce apreciez la ea este ca realizeaza ca nu poate si sfarseste in a purta tinute in acelasi ton. Incearca sa fie blogger de moda, dar nu prea ii reuseste. Acum ii dam un 5. 

IMG_6100

Spre deosebire de data trecuta cand avea un look de….sotie intretinuta (cea ce nu este cazul – nu este nici sotie si nici intretinuta), care o prindea, acest look nu o prinde, este copiat  si mi se face scarba…acest tip de look ar prinde un designer. Domisoara Raicu, desi isi doreste cu disperare sa ne faca sa credem ca dansa este designer esueaza lamentabil. Cine vrea sa faca moda, trebuie sa faca scoala.

Este o tinuta all black si e corecta. Da, Andreea! In sfarsit ai inteles ca la o tinuta masculina merge acel ceas. Andreea se uita la rubrica noastra si ne asculta sfaturile. Nota 6.1

966957l-640x0-w-d353c899

Andra a avut o tinuta mai buna la biserica.In momentul in care ai o silueta ca a Andrei nu trebuie sa porti aceasta lungime de fusta. Rochia pe care o poarta ii face picioarele mult mai groase si ar fi trebuit acoperite bratele. Imi place coafura. Mai are mult de imbunatatit, dar este pe drumul cel bun. 6.3.

Sursa foto: widemagazine

IMG_6078

Radu Valcan poarta palarie in interior si asta spune tot. Incaltamintea alba nu este potrivita pentru un eveniment care are loc in luna octombrie. Este mult prea tarziu pentru acest tip de aparite. Ii dam nota 0 pentru aceasta aparitie.