fbpx

Andreea Bănică

Andreea, vaiii! Andreea este o fata atât de bună, dar când văd aceste imagini, îmi vine să manânc o pasta al dente. Îmi plac foarte mult sandalele din singurul motiv că sunt nude și nu deranjează aceasta ținută. Atunci când aveți o ținută foarte încărcată este bine să nu plusați. Ținuta este o copie după ceva celebru, dar este foarte urâtă. Știu că Andreea se va supăra pe mine, dar știi că îmi ești dragă. În general, nu aș avea ce să comentez… În plus, nu-mi plac animalele omorâte, jupuite și puse pe umăr doar pentru a satisface o anumită fiță, dar ea este o fată frumoasă și draguță, nu-i așa? Eu sunt într-o dispoziție buna, iar nota mea pentru Andreea Banica este -4.

Brighitte Sfat

Au… Când văd asemenea rochii, mi-aș dori să pot exclama WOW. Sunt anumite persoane care nu au silueta să poarte așa ceva. Atunci când aveți un bust generos, nu este o idee bună să vă scoateți și un picior, și jumătate de talie la înaintare, pentru că este foarte vulgar. Mai ales în contextul în care există contrastul acesta foarte puternic între nuanța materialului și păr. Nu ar trebui să vă îmbrăcați doar în negru, dar mi se pare extrem de vulgar ce poartă domnișoara Brighitte. Nu văd ce are în picioare. Cred că este un pantof, nu cred că este o sandală. Este un fel de pantof. Nota mea pentru Brighite Sfat este -61.

 

Vica Blochina

Îmi place foarte mult Vica. Surprinzător, îmi place foarte mult această rochie care urmează îndeaproape liniile corpului. Îmi place că are mânecă lungă, îmi place că are brățară și îmi place foarte mult felul în care și-a făcut părul. Este foarte rafinat acest look, o prinde foarte bine. Atunci când alegeți această ținută este o idee bună să nu plusați cu un colier foarte foarte mare, pentru că riscați să stricați totul în ultimul moment. Nu văd ce pantofi are, dar sincer, dacă nu-i văd, înseamnă că nu mă deranjează, așa încât pot să-i dau astăzi o notă de 9.

 

Ellie White

Eu sunt o mare susținătoare a penelor, în general. Mie îmi plac penele, îmi plac păsările foarte mult, dar această rochie nu-mi place foarte mult. Sper că are o pereche de sandale roșii. Singurul lucru pozitiv pe care îl vad la aceasta ținuta este faptul ca are un plic nude. Asta nu este o idee foarte, foarte rea. Nu-mi place deloc aceasta ținută și nu-mi place nici faptul ca a accesorizat-o cu acei cercei foarte mari. Coafura tip secretară este… Nota mea pentru Ellie White este un trofeu BAU.

 

Cristina Cioran

În ultimul timp, Cristina Cioran are un tonus foarte bun și mie personal îmi place zona pe care ea o încearcă. Nu-i iese de fiecare dată, însa este vizibil o îmbunătățire față de ce am văzut în ultimele luni, în ultimii ani, de fapt, îmi amintesc că nu era neapărat o răsfățată a rubricii noastre. Să nu purtați vreodată un plic atât de urât. Prefer să vă spun să investiți într-un plic pe care să-l purtați mai mult timp, decât sa cumparăți multe plicuri ieftine care arată atât de rău. Una peste alta, însă, este o ținută civilizată și n-aș putea să-i dau o notă foarte, foarte mică. Așadar, astăzi Cristina Cioran reușește o performanță rară pentru ea și anume o notă de 5.

 

Denisa Tănase

Este adevărat faptul că nu eram familiarizată cu faptul că vine din nou Crăciunul, dar având în vedere acest lucru și că nu sunt pentru tăierea brazilor naturali, consider că domnișoara ar putea să stea frumos în orice sufragerie, pe post de brad extrem de reușit. Ne-ar mai trebui vreo 2, 3 globuri, aș prefera un roșu, păcat că nu are o geantă roșie. Sigur, avem și un animal drăguț, leșinat pe un umăr. Arată de parcă ar fi fost călcat de un tir. Asta nu este un lucru bun, pentru că noi iubim animalele. Îmi place faptul că s-a coafat decent, îmi plac buclele, sigur că dacă le-ar fi pieptănat puțin, nu ar mai fi arătat ca niște sarmale, lucru care ar fi fost îmbucurător. De asemenea, îmi place și faptul că are o geantă neagră și un machiaj decent. Aș putea să fiu destul de indulgentă astăzi și să-i acord o notă de 1.

 

Sore

Am trăit să o văd și pe asta. O pereche de pantaloni negri și o cămașă neagră, la o petrecere cu tematică Oscar. Absolut senzațional, Sore! Ce aș putea să spune la această postare decât… FELICITĂRI!!! Se pare că ește atât de simplu să ai o pereche de pantaloni negri, o cămașă neagră și o pereche de încălțări de brand, pentru a lua un trofeu WOW de la Iulia Albu, în această seară.