fbpx

Loredana Groza

Am crezut că este Anna Lesko. Nu este ea?! Ce păcat… Cred că a împrumutat un costum de scena al Annei Lesko, foarte interesant de altfel. Păcat că nu prea îi aparține ideea. În rest, ținuta este una reușită. Dar pentru că nouă nu ne plac oamenii care copiază, o să îi dăm nota 1.

Carmen Brumă

Este o idee în general bună să combinăm o piesă prețioasă, cum ar fi o fustă din paiete sau pietre, cu o piesă basic. Ce este greșit în această ținută este accesorizarea cu acea brățară peste maletă, care nu are ce căuta, nici acel dres extrem de finuț nu se potrivește în această combinație. Acea brățară ar fi mers doar dacă avea o rochie care să urmărească foarte clar liniile corpului, să se termine undeva în zona de jumătate a gambei și cu un pantof stiletto din velur. În acest caz nu funcționează. în rest, ținuta este una potrivită dacă ne-am raporta la anii 90. Și în niciun caz acest păr! Apreciez persoanele naturale. Totuși, ar vrea să o mai văd și altfel, să mai facă un minim efort. Ținuta, din păcate, este foarte slabă. Astăzi, Carmen Brumă va primi de la noi un -34.

Inna

Îmi place foarte mult acest look al Innei, este un look tipic american. Mie îmi place foarte mult ce a făcut, că nu a exagerat, îmi place că are un machiaj natural și că nu și-a accentuat decât ochii. Este un look potrivit și pentru concert și pentru zi, mi se pare că are o apariție fantastică. Felicitări, Inna! De la noi, astăzi ai un 9!

Noelle

Îmi place foarte mult această ținută. Nu pot să spun că dezaprob decât tocurile foarte înalte care nu sunt potrivite pentru cineva de vârsta ei. În rest, ținuta este una foarte reușită și accesorizată corect. Îmi place foarte mult că a folosit și o eșarfă. Nota mea pentru Noelle este 9.

Brigitte Sfăt

Este un exemplu foarte bun de rochie frumoasă, eșuată lamentabil. Niciodată această rochie cu ceas, niciodată aceast tip de machiaj sau această coafură. Atunci când alegeți o rochie prețioasă, este bine să mergeți pe o zonă clasică sau minimalistă în ceea ce privește părul și machiajul și chiar și accesorizarea. Un ceas de seară trebuie să aibă o curea din zale, să fie mai împodobit sau mai puțin împodobit, dar nu o curea din piele! Mă gândesc că Brigitte are nevoie de un stimulent ca să aibă o apariție bună și să aibă și ea un trofeu într-o bună zi. Așa că astăzi îi vom acorda Brigittei un Trofeu BAU!

Raluka

Având în vedere că, de cele mai multe ori, Raluka o dă în bară cu ținutele de scenă, consider că de data aceasta a avut o opțiune foarte fericită pentru acest overall. Îmi place foarte mult că a rămas într-o zonă casual, de stradă, urbană, care să spunem că, pe lângă faptul că o prinde foarte bine, nici nu are foarte multe pretenții și nu poți da greș foarte ușor. Este foarte ușor să asortezi roșu cu negru și este adevărat că este foarte greu să o faci în proporțiile potrivite. Dacă ar fi să schimb ceva în ținuta ei, aș schimba acea curea. În afară de acest lucru, îmi place foarte mult ținuta ei. Nota mea pentru Raluka este 8.

Valentina Pelinel

Îmi place foarte mult această imagine în alb și copilul este foarte frumos. Ținuta este foarte frumoasă, este foarte albă și contrastează foarte mult cu machiajul de vampă care mă deranjează puțin. Deși mie chiar îmi plac lucrurile extreme, adică ar fi putut să îmi placă cumva… dar nu neapărat așa. Pentru că nu găsesc o notă pe care să i-o dau în seara asta Valentinei, cred că îi vom da o conopidă.

Corina

Corina este învelită într-un grafitti, cu un prezervativ peste. Dar îmi place foarte mult cum arată și pentru că este un costum de scenă și până la urmă nu trebuie să fie stăpânit în toate detaliile. Mie îmi place foarte mult și îmi place că îl poartă cu o șapcă, pentru că nu este la îndemâna oricui să facă asta. Îmi plac și încălțările, pe care le-a purtat de foarte multe ori, dar care se potrivesc. Corina merită astăzi un WOW de la noi.