fbpx


Cezar Ouatu

Nu a avut neapărat o apariție demnă de a fi menționată, la acest eveniment. Mi-ar fi plăcut mult mai mult dacă ar fi renunțat la această jachetă. Ar fi fost interesant să fie un negru din cap până în picioare. Să fie o ținută monoblock, adică o singur culoare, mie îmi place. Negru din cap până în picioare cu acel accent de auriu în picioare ar fi fost interesant. Nu este bine să tăiem cum a făcut el cu această jachetă, ar fi mers tot negru. În rest, nu am foarte multe de comentat. Mă bucur că a început să iasă la evenimente. Eu pe Cezar îl știu de mai mult timp. Nota mea pentru el 3.


Corina Dănilă

Corina Dănilă a slăbit și arată foarte bine. Nu este neapărat îmbrăcată ca pentru un eveniment, dar are totuși o ținută decentă dacă stăm să ne gândim la ce gafe fac, în general, vedetele care participă la asemenea evenimente.  Pantoful este unul decent pe care-l poate purta oricine, îl puteți cumpăra de absolut oriunde. Mă bucur că nu a punctat cu nimic extrem de prețios această ținută, pentru că materialul din care este făcută această salopetă oricum nu ar fi permis și ar fi arătat foarte staniu. Îmi place că este într-o zonă naturală, cred că se reinventează puțin Corina. Putem să o încurajăm puțin cu 4.

Ștefan Stan

Ținuta nu-mi place pentru că nu înțeleg acea cămașă scoasă din pantaloni. Este o cămașă sau atârnă ceva, o geantă, o borsetă, se întâmplă ceva acolo, o chestie, o excrescență într-o zonă nefirească, în lateral. Ce este în lateral…. apendicele? Nu știu ce se întâmplă acolo, nu-mi pace. Negru cu acest tip de nude nu funcționează întotdeauna. Brunul, în general, destul de greu cu negrul, ele trebuie combinate foarte bine între ele. Pantoful din picioare pare maro, oricum dacă ar fi vrut  să facă ceva, încălțămintea trebuia să fie din lac negru, iar cămașa să fie închisă până sus de tot. Ținuta nu este notabilă, nu este demnă de a fi luată în considerare, motiv pentru care nota mea pentru el este 0.

Andra

Îmi place într-un fel ce a făcut Andra pentru că a păstrat o zonă neutră, neagră, și a mizat pe o singură piesă. Nu-mi plac cerceii dintr-un singur motiv că sunt extrem de comuni și nu-mi place că aceste mâneci ale sacoului sunt mult prea lungi, însă ținuta este una absolut civilizată. Nu înțeleg de ce nu are o geantă, dar, mă rog, aș putea să trec chiar și peste acest lucru pentru că, până la urmă, nu este esențial ca la un eveniment să cărăm tot felul de lucruri. Nu-mi place neapărat cocul , dar iarăși este o chestiune absolut normală. O apariție destul de decentă, așa cum sunt, în general, aparițiile Andrei, motiv pentru care nota mea în această seară este 6.

Elena Udrea

Se întâmplă ceva la nivelul feței, nu-mi dau seama. Nu-mi place. Nu-mi place acest mov al rochie, dar are o siluetă frumoasă care este bine pusă în valoare. Ea alege, în general, piese de designer ceea ce este un plus și vă recomand și vouă acest lucru. Nu înțeleg acel degradee, doar dacă este o perucă, iar dacă este o perucă arată destul de bine, bravo ei. Nota mea pentru Elena Udrea este 7.

 

Ioana Petric

Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou. MI se pare că există și modalități mai dure de a o termina în această lume, cu lucrurile acestea superficiale cum ar fi moda, dar înecatul într-un sacou este interesantă până la urma urmei. Sacoul este cu 3 numere mai mare, ea este o fată minionă, n-ar trebui să poarte niciodată așa ceva. Nu orice sacou se poate purta ca o rochie sacou. Piesa este foarte urâtă, extrem de urât executată, materialele nu mai vorbesc. Este extrem de urât, inclusiv reverul, singurul lucru pe care pot să-l apreciez este că a ales o încălțăminte aurie.  În general, mie îmi este simpatică această fată și într-un fel vreau să-i dăm o șansă și îi vom da un trofeu BAU.


Pavel Bartoș

Toate aparițiile lui sunt la fel, de data asta mă deranjează foarte tare combinația de nuanțe. Nu-mi dau seama dacă este negru cu albastru, dar așa mi se pare.  Dacă este tot albastru cu siguranță încălțămintea este neagră și asta distruge tot. Dacă plecăm de la premisa că este albastră încălțămintea, mie îmi place, mai puțin acea cămașă, pentru că o cămașă deschisă nu este chiar cea mai bună alegere. În plus, cămașa este subțire, este spre sport. Niciodată o asemenea cămașă la costumul pe care-l poartă. Dacă totuși pantofii sunt albaștri, nota mea pentru Pavel Bartoș este 5.81 perioadă.

Anamaria Prodan

Anamaria are, în general, destul de multe păcate stilistice. Această rochie, însă, îi evidențiază foarte bine silueta. Recomandarea mea este să nu poarte aceste mâneci atât de lungi, dar o să fac abstracție de acest lucru. Îmi place foarte mult silueta pe care o creat-o. Atunci când îți creezi o geometrie, și mă refer la colierul pe care-l poartă, îți alungești silueta, lucrurile arată altfel. Îmi place foarte mult că a renunțat la coafura ei. Bine asta s-a întâmplat de ceva timp și îmi place foarte mult și cum este machiată, nu mai este machiată atât de strident cum era odată. Mie îmi place Anamaria Prodan nouă zic să-i dăm un WOW.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba