fbpx

Alina Eremia

Are o apariție decentă. Da, puteți purta pantofi albi, dar prefer o nuanță de roz la aceste tonuri. Nu-mi place în mod deosebit poșeta, nu forma ei, cât culoarea ei pentru că este neagră. Iarăși, lănțișoarele sunt de evitat! Una peste cealaltă, are o apariție chiar în norme, motiv pentru care Alina Eremia va primi de la noi, în
această seară, o notă de 8,8.

Ami

Nu-mi place această ținută a lui Ami. Este o ținută pe care o poate face orice fetiță de liceu. În plus, are câteva greșeli majore: acest tip de blaizer, cu acest cut, mă refer că este foarte decoltat la un T-shirt… Sigur că se poate purta o jachetă plină de paiete sau cu alte aplicații, dar niciodată cu acest cut. Nu-mi place ce a făcut, dar n-aș intra în prea multe detalii pentru că nu mă interesează acest tip de ținută. Motiv pentru care nota mea pentru ea, în această seară, este 2.

Raluka

Mie îmi plac aparițiile în furou, la evenimente, mai puțin cele cu degetele pe afară. Bine, la ea este o situație dificilă, degețelele ei s-ar sinucide, dar nu de tot, pe jumătate. Îmi place faptul că are un plic auriu și îmi place cum își poartă părul în ultima perioadă. Nu știu exact despre ce eveniment este vorba, este o ținută destul de plictisitoare, aș prefera ca acest furou să fie puțin mai lung și să aibă mai multe aplicații, dar una peste cealaltă este o ținută de un 5 onest.

Tuncay Ozturk

Este o ținută frumoasă, decentă, îmi place că nu poartă cravată sau papion. Mi se pare o ținută relaxată. Nu cred că este un eveniment foarte formal, pantofii sunt corect aleși. Nota mea pentru el este 8.

Lora

Am văzut această rochie și pe Ilinca Vandici. Pe Ilinca arăta mult mai bine. O purta cu sandale mult mai scumpe. Câteodată contează cât dai pe o pereche de sandale, pentru că unele sandale arată exact cât costă. Acestea nu sunt niște sandale frumoase, din păcate. Ce o salvează pe Lora este faptul că are un look natural și acesta este un lucru pe care eu îl apreciez. Îmi place că nu a exagerat nici cu make-up-ul, nici cu părul. Aș fi renunțat la aceea împletitură pentru un wet look, dar nu aș fi schimbat mare lucru. Nota mea pentru Lora este 6,4.

Ștefan Bănică Jr.

Mie îmi place Ștefan Bănică. Îmi place ce a făcut. Mi se pare destul de extravagant ce a făcut cu acel pandativ, nu mi s-a părut că ar face el așa ceva. Mi se pare interesant. Aaaa… nu este un pandaniv, este parcă mai îndrăzneț decât m-aș fi așteptat. Îmi place și cum a lucrat pe mixul de nuanțe, este ceva neașteptat pentru el. Nota mea pentru Ștefan Bănică Jr. este 9.

Giulia

Acest tip de apariție este foarte ok dacă vă duceți la școală sau dacă mergeți de la liceu sau de la facultate la o masă cu prietenii. Este un look destul de depășit pentru cineva care lucrează în această industrie și care-și dorește o apariție. Nu-mi place nici încălțămintea, deloc, și nu-mi place nici această rochiță înfiorătoare, accesorizată cu 3 lănțișoare subțiri. Adică, de ce și-ar lega cineva o ață la gât. Nu-
mi place look-ul ei astăzi. Nu știu, sunt în… Nu-i vom da notă. Este exclusă din rubrică.

Doinița Oancea

Niciodată nu se poartă aceste costume inspirație din pijamale cu sutienul la vedere. Este foarte urât, țopesc, și care nu ar trebui să fie ceva pardonabil atunci când este făcut de o persoană cunoscută. Nu-mi place nici ce poartă în picioare, trebuia să aibă un papuc, eventual, cu anumite aplicații. Și trebuia să aibă părul rebel. Nu pot să cred. Are un clește de păr? Cleștii de păr, draga mea Doinița, nu se mai folosesc decât dacă ești o fată retro și îți place să trăiește așa mai extravagant. Nu ai cum să-ți prinzi părul așa decât dacă vinzi flori și eu știu că tu ești actriță. Deci nu. Nota mea pentru Doinița este BAU.

Anda Adam

Cred că am mai comentat-o și joia trecută. M-am plictisit. Nu doresc. O exclud. Cred că nu am exclus niciodată două persoane, dar nu am rezistat tentației. Am comentat-o și data trecută și chiar nu cred că se poate întrece pe sine.

Ana Baniciu

Mi se pare interesant look-ul ei, am văzut și ținute mai proaste. Măcar este un look onest, nu văd exagerări. Mi se pare că o reprezintă cumva această zonă, deși nu am mai văzut-o până acum, dar mi se pare, cumva, că se încadrează bine cu gesturile ei și cu fizionomia ei. Motiv pentru care, nota mea pentru ea este 5.

Ruby

Ruby nu-mi place, nu-mi place. Este așa de tristă, la fel de tristă ca hainele care se spânzură în spatele ei. Nu înțeleg de ce cineva s-ar îmbrăca așa. Bine, pantofii îmi plac, pantofii sport. Nu înțeleg de ce ar purta o bluză cu un asemenea decolteu care nu o avantajează deloc. Pentru o anumită tipuri de siluetă, dar asta știți dacă urmăriți kfetele.ro, pentru un anumit tip de siluetă sunt lucruri care vă avantajează și altele care nu. Ea are un corp foarte frumos care poate fi îmbrăcat. Are o siluetă minionă, care este ceva mai dificil decât în cazul unei persoane ceva mai înalte, dar nu imposibil. Niciodată așa. Nu-mi place acest jeans evazat, nu-mi place acea tăietură, nu-mi place nici talia căzută și că-i văd buricul. Are ceva în mână?
Un fel de poșetuță, un fel de portofel. Chiar nu avem și noi o geantă? Trist. -74.

Anca Serea

Anca Serea se scaldă într-un banal îngrozitor în ultimul timp. Nu că nu i-ar sta bine. Da. Îi vine foarte bine această rochie, îi vine foarte bine acest tip de pantof, îi vine bine acest machiaj și acest păr. I-ar veni bine în orice altă ocazie, mai puțin la o ocazie formală sau ceva, un eveniment. Mi se pare un look de adoptat pe stradă, dar nu la evenimente. Poate urmărește o schimbare de imagine în ultimul timp, depinde ce zonă vrea să abordeze. Mie nu-mi place, Anca. Nu o să-ți dau un WOW nici de data asta. O să-ți dau numai un 2.

 

Iana

O pereche de sandale foarte urâte, copie după un model cunoscut. Dar nu asta ar fi problema cea mai mare. Se mărită, este mireasă, este nunta ei? NU. Aș fi crezut că se măriță și că are o rochie de mireasă foarte urâtă. Ar fi trist dacă nu ar fi amuzant, dar ce să zic, am văzut și mirese mai prost îmbrăcate. Acum îmi pare
rău că nu i-am dat ei trofeul BAU. Hai să dăm un minus infinit că tot nu am mai dat demult.

Lavinia Pârva

Lavinia Pârva începe să semene foarte bine cu Andreea Marin. Foarte bine. Este ca un fel de replică. Practic dacă am înlocui capul ar fi o Andreea Marin mai tânără. Dar și Andreea Marin e tânără. Nu șiu ce să zic. Îmi place oarecum ce a făcut. Nu este cea mai proastă ținută a ei și nu este cea mai proastă ținută pe care am
văzut-o în viața mea. Lavinia, de la noi astăzi ai un 6.

Corina

Corina poartă un fel de kilt și un fel de guler. Arată extraordinar. Nu aș avea prea multe de comentat. Ea este o tipă originală și face exact așa cum simte. Bravo, Corina, de la noi ai astăzi un WOW.

 

Cu drag si drac,

a voastra, Domnița