fbpx

Domnița de Alba poarta Emanuel Ungaro Couture available at #modastylejolieville.

Monica Bârlădeanu

Da. Monica Bârlădeanu are o apariție decentă, un corp foarte frumos, îmi plac pantofii pe care îi poartă. Rochia nu este urâtă, o avantajează. Îmi place lenjeria pe care o poartă. Și, da, îmi plac și bijuteriile, știu că ea le face, arată într-adevăr ok, chiar dacă nu este designer. Da, îmi place! Monica Bârlădeanu primește de la noi, 8.

Rita Mureșan

Aaaaa… Albastrul este o culoare foarte frumoasă. În general, asociat la nuanța nude, dă foarte bine. Pentru o ținută de ieșit la tavernă nu mi se pare cea mai bună, dar nici cea mai dezastruoasă. Nota mea este -69.

Roxana Ciuhulescu

Doamna Roxana Ciuhulescu arată de parcă ar fi în prima zi de pensie. În primul rând, o femeie cu un corp armonios ca al ei, nu ar trebui să poarte vreodată acest tip de blazer. Nu o avantajează sub nicio formă. Nu orice blazer este vintage. Nu orice cârpă puțin împaietată este de colecție. Sandalele sunt foarte urâte. Din punctul meu de vedere o persoană care are 1,90 nu ar trebui să poarte platou sau platforme, pentru că este suficient de înaltă. Nu văd de ce recurge la asemenea artificii. Geanta este monstruoasă, nu am mai vazut demult așa ceva. Când găsiți astfel de piese prin dressingul bunicilor voastre, dati-le foc. Nu orice piesa veche este vintage, unele sunt numai niște cârpe vechi. A… sunt și cu 3 numere mai mici, sandalele. Este o femeie cu un corp foarte frumos, nu înțeleg de ce insistă să se îmbrace atât de urât. Ar fi putut să facă o sumedenie de alte lucruri, inclusiv să rămână doar în rochia aceea și să-și pună un stiletto onest. Ar fi funcționat mult mai bine în cazul ei. I-aș fi recomandat o nunță foarte puternică, un turcoaz, de exemplu. Păcat, Roxana Ciuhulescu primește astăzi de la noi un -37.

Feli

Am înțeles că Feli a fost îmbrăcată de cineva ca să semene cu Maria Tănase, în această imagine. Maria Tănase a fost un icon, despre ce vorbim. Este cea mai bună ținută în care am văzut-o pe Feli vreodată. Îi stă foarte bine, îi recomand să abodeze mai des aceste zone, nu cu acești pantofi evident, dar este interesant să varieze din când în când. Motiv pentru care nu voi lungi prea mult discuția și voi da o notă cu plus, evident. O notă de WOW.

Dan Helciug

O ținută decentă, îmi plac pantofii, mi se pare un lucru interesant că poartă cămașa pe deasupra pantalonului. Nu este o inițiativă pe care eu să o aplaud, de obicei, însă este ceva ce lui îi vine bine, este o ținută relaxată, nimic deosebit. Nota mea pentru el este 4.

Amalia Enache

Are o ținută care seamănă cu a domnișoarei din spate. Domnișoara din spate este cumva hostess, că nu-mi dau seama? Dacă da, atunci inseamnă că a eșuat lamentabil. Oricum, ținuta nu este deloc reușită, pentru că în cazul Amaliei niciodată nu văd o coafură care să o pună în valoare. Indiferent cu ce s-ar îmbrăca, daca-și păstrează acest tip de păr și acest tip de make-up nu va arăta niciodată spectaculos. N-ar fi totuși chiar atât de greu să-și ia un stilist și să-și vopsească acele rădăcini? Să fim serioși. Este o vedetă foarte cunoscută. Nu că vedetele nu ar fi, în general, cunoscute, doar că mai sunt și câteva vedetuțe pe ici pe colo. Are aceeași inserție
de dantelă ca și rochia domnișoarei din spate, par ca și cum ar fi fost cumpărate din același loc. Îmi place totuși faptul că are unghiile negre și îmi place că poartă bijuterii minimaliste. Aceste geometrii sunt foarte frumoase de încercat la accesorii. Ce mai îmi place… Pantofii nu sunt chiar cei mai urâți pe care i-am văzut și îmi place că s-a gândit să-i aleagă cu paiete. În schimb, alegerea genții roșii și a rujului este o mare greșeală. Motiv pentru care o să-i dăm o notă de zero.

Chef Foa

Îmi place foarte mult. Nota mea pentru el este 9. Este vorba, evident, despre un personaj, despre un costum. Este vorba despre asumare unui personaj. Nu poate toată lumea să facă acest lucru. Lui i-a ieșit foarte bine.

Anca Serea

Nu pot să cred că Anca Serea este, din nou, în aceste încălțări! Sunt foarte urâte. Nu înțeleg de ce cineva ar purta așa ceva. Înțeleg că este la un eveniment pe iarbă sintetică. Nu cred că ar purta cineva așa ceva pe gazon natural. Însă acest festival look, cu aceste steluțe și cu aacea centură neagră. De ce Dumnezeu ar pune cineva o centură neagră la o rochie roșie, nu înțeleg. De ce ar combina-o cu o geantă neagră și cu o pereche de ciocate, mai ales în cazul unei persoane care ia atât de des de la noi trofeul WOW? Astăzi, Anca, de la noi vei primi un BAU, poate te redresezi!