fbpx

Raluca

Raluca este foarte frumoasa. Are o rochie roșie… Roșul, ca focul! Îmi place roșul, este o culoare frumoasă, este culoarea în care se îmbrăca Scufița Roșie. Din păcate, accesorizarea este foarte slabă, iar rochia în sine este foarte urâtă, simplul fapt că poartă roșul nu o poate salva, pentru că ce să spun… Nu jucăm nici în basme, nici în filme proaste, dar ea este frumușică și are așa, un acel ceva, care m-ar putea determina într-o zi să-i mai dau un trofeu WOW. Nu astăzi! Astăzi, Scufița Roșie… aaaa… Raluca va primi de la noi nota… 0.

Alexandra Ungureanu

Alexandra are o ținută civilizată, pentru stradă, nu mă deranjează nimic, nu face excese de niciun fel. Nici prea prea, nici foarte foarte, îmi place acest look natural al ei din ultimul timp și îmi place că se păstrează într-o zonă pe care o controlează oarecum. Sigur că mi-ar fi plăcut ca acei pantofi să aibă o altă formă, să fie dintr-o altă colecție, în general, iar geanta aceea să nu existe sau să fie… arsă. Trecând, însă, peste aceste porniri puțin… Îmi place ce a făcut Alexandra sau, mai bine spus, nu-mi displace. Îmi place ca totuși nu și-a marcat talia, nu ar avantaja-o sub nicio formă, îmi place că nu are o pereche de pantaloni, care ar fi făcut-o să pară foarte, foarte scundă. Nota mea pentru ea este 3.

Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin… Mai, nu am înțeles vreodată cum stau lucrurile cu petrecerile acestea all white. Ca să se ducă la aceste petreceri, oameni se îmbracă efectiv în lenjerie de pat” Te poți îmbrăca în alb și să fie mai interesant. Îți poți vopsi o pereche de jeanși, îi poți face albi, poți face un grafitti foarte interesant… În plus, acei cercei sunt prea mici… Prea mici pentru a fi mari, prea mari pentru a fi mici. Prea puțin interesanți pentru a fi ceva și, în general, sunt degeaba. Pantofii nu știu cu ce se potrivesc, habar n-am, dar sunt foarte urâți și ei. Ar putea să joace în același film cu clutch-ul și firește că ar fi un film de groază. Moartea stilului pe Dâmbovița. Ochelarii de soare… Am văzut și mai reușiți. Este foarte greu să-ți cumperi o pereche de ochelari de soare care să îmbrace potrivit forma feței, ea a reușit din acest punct de vedere, dar ar putea să îndrăznească și mai mult. Să aleagă ceva mai decorat, nu neapărat cu cristale. În general, nu are o apariție slabă, dacă nu ar arăta ca o secretară scăpată după serviciu. Este cea mai slabă apariție a ei, motiv pentru care îi putem da astăzi o notă de 1.

Celia

N-am știu… Aaaa… Nu eram la curent că s-a făcut o reecranizare după ”Albă ca Zăpada”! E la lansare, nu? Albă ca Zăpada și cei 7 pitici? Albă ca Zăpada și cele 7 sandale urâte? Stai că mai încerc! Albă ca Zăpada se întâlnește cu Elsa și fac împreună o pereche de sandale urâte? Urâți pantofi! Pantofii sunt urâți pentru că nu se poartă niciodată sandale negre la o rochie albă. Ar trebui să stăpânești foarte bine noțiuni de styling pentru a putea să combini aceste două nonculori. Ei bine, ei nu i-a reușit. În primul rând ea este o tipă minionă. Și, voi, cele care sunteți minione, ar trebui să vă feriți de aceste sandale cu platou. Sunt foarte urâte, nu fac decât să vă turtească și să vă lățească. Nu văd de ce, cineva așa minion, ar putea purta așa ceva? Rochia alba, da, poate fi purtată la un eveniment, dar nu una care arată ca un halat de casă. Este foarte, foarte urâtă această rochie. Celia este o fată frumoasă, chiar nu înțeleg de ce face aceste alegeri vestimentare. Colierul mă deranjează, nu pentru că ar fi încărcat, ci pentru că este aruncat fără să aibă nicio legătură. Nici cromatic, nici ca design, nimic. Da… Acele saldale nu-i fac nicio favoare, din păcate, Celiei. Mie îmi place Celia. Poate într-o zi o să-i dau un trofeu WOW. Până atunci eu zic să ia un BAU!

Lora

Lora este o fată foarte, foarte sexy. Am o mică poveste cu ea pentru că suntem amândouă nominalizate la categoria ”Cele mai sexy vedete ale anului”, pe Radar de Media. Eu apreciez o femeie frumoasă atunci când o văd, așa că pot spune că este foarte prost îmbrăcată… glumesc. Îmi place body-ul, îmi place faptul că l-a combinat cu o pereche de pantaloni cu vipusca. Nu-mi plac acești pantaloni cu vipușcă, însă. Vipușca aceea arată ca și cum este făcută din plastic. Ea trebuie să fie ceva mai lată și să arate mai prețios puțin. În plus, niciodată acest tip de gheată. Putea să aibă un stiletto simplu, fie din piele întoarsă, fie din piele lac, aș fi preferat din piele întoarsă, sinceră să fiu. Nota mea pentru Lora este 2.

Ionuț Ghenu

El este mai bine. A mers pe negru. Nu apreciez neapărat acest tip de pantalon, dar mi se pare în regulă că încearcă să fie în aceeași zonă cu ea. Parcă formează un cuplu, imaginea este unitară, ceea ce este foarte bine. Bravo lor. Nota pentru el este 7.

Valentina Pelinel

Știți perechile acelea de jeans pe care le aveți în dulap când erați voi prin liceu și pe care încercați să le purtați și după ce ați făcut 3 copii? Cam așa…Cam așa stă situația, din păcate! Sigur… ea arată foarte bine. Comparația era intenționat exagerată. Îmi plac ochelarii de soare și îmi place bluza pe care o poartă. Femeia se duce la piață, dar ar fi putut să aleagă o pereche de pantaloni sport, pentru că nu trebuie ca acest material să intre în toate locurile care… și să facă acele cute laterale. Pantofii nu sunt pantofi de ieșit la cumpărături, în niciun caz, putea să aleagă o pereche de pantofi sport. Dacă vroia să poarte tocuri cu acei pantofi, ar fi trebuit să aibă o pereche de pantofi de costum bărbătesc, ceea ce nu se întâmplă. Nota mea pentru Valentina Pelinel este 4.

Roxana Dobre

Roxana Dobre are o ținută corespunzătoare situației în care se află. Îmi place foarte mult ținuta ei este foarte Kim Kardashian, așa, poartă lucruri care-i vin. Știe că are un corp frumos și știe care sunt lucrurile care o avantajează. Îmi plac încălțările pe care le poartă și îmi place atitudinea ei relaxată. Este o ținută în regulă și atât. Nota mea pentru Roxana Dobre este 6.

Kamara

Ce aș putea să spun despre un pulover fără formă definită, o pereche de pantaloni culoarea mea preferată și un T-shirt negru? Am văzut și ținute mai bune, pe care Kamara știe să le poarte. Îmi place că are o relaxare, un effortless chic, pe care îl controlează foarte foarte bine. El deși este pe departe de a fi unul dintre bărbații bine îmbrăcați, pentru ca știm cu toții care sunt aceea, mă gândesc ca în această seară să-i dăm totuși un WOW.

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba