fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Este o ținută decentă, sigur că este la o piscină și cel mai decent atunci când mergeți la o piscină este să vă duceți cu tocuri… nu-i așa? Este o mare gafă să te prezinți cu o asemenea ținută, chiar dacă este o rochie decentă. Mie mi se pare că este o ținută ok pentru ieșit la o terasă, dar nu pentru o petrecere la piscină și în niciun caz pentru cineva care se pretinde a fi cineva cunoscut. Nota noastră pentru Ami este… 1!

Anna Lesko s-a uitat la rubrica noastră și a văzut că artista Corina a primit trofeul WOW cu o pereche de cizme și s-a gândit… ce ar fi să îmi pun și eu o pereche de cizme? Bine, acestea sunt cele mai urâte cizme pe care le-am văzut în viața mea, combinate cu cea mai urâtă pălărie. Cred că n-am mai văzut așa ceva decât prin parcuri, la oamenii aceia costumați, care fac animale din baloane pentru copii. Este ceva groaznic. Această atitudine de copiliță nu o mai prinde absolut deloc și îi recomand să facă ceva eforturi în a-și angaja un stilist, pentru că situația este dramatică. Din păcate, Anna Lesko primește astăzi de la noi o notă de… -71!

Putem să le comentăm la pachet? Le voi da 0,25 și nota mea pentru ele va fi 0,25!

Julia Jianu… o altă adeptă a tocurilor la o petrecere pe ponton. După cum vedeți, există această dușumea în care tocurile pot intra și se pot zgâria. Este de prost gust să te prezinți așa. Foarte urâte aceste sandale, rochia este foarte urâtă și transparenta, din care se vede un sutien. Nu i-ar strica câteva ore la sală și nici ceva intervenții de retuș la nivelul machiajului pentru că ar putea să lucreze cu anumite umbre să funcționeze foarte bine. Nu are, cu siguranță, una dintre cele mai bune apariții, așa încât aș vrea foarte mult să îi dau un trofeu BAU!

Robert Turcescu are o ținută… nu de vară. Pantalonii de costum nu pot fi purtați ca parte a unei ținute de zi, în niciun caz. Nu îmi place în mod particular nici cămașa, pantofii sunt de toamnă-iarnă. Doamna nu are tocuri, ceea ce este îmbucurător, are o salopetă frumoasă, o coafură decentă, un make-up frumos. Doamna ”soția lui Robert Turcescu” de la noi astăzi aveți un… WOW!

Mama Antoniei arată foarte bine, dar are și ea tocuri la piscină. Ne place cămașa, ne plac bijuteriile, nu știu dacă are ceas, dar nu mă deranjează atât de tare. Se prezintă foarte bine, mai puțin acele unghii oribile care par aplicate cu patentul, motiv pentru care astăzi de la noi va primi o notă de… 3!

O îmbunătățire față de data trecută când l-am comentat… îmi plac sneakerșii aceștia cu aspect uzat, îmi place mai mult în această variantă de tonuri închise. Este totuși bărbat… nu putem să îi cerem să aibă cunoștințe la nivel de doctorat, în modă, motiv pentru care Liviu primește nota… 5!

Roxana arată de parcă i-ar fi murit un clovn pe un umăr, ceea ce mi s-ar fi putut părea amuzant până la un moment dat. Nu îmi plac nici pantalonii, rucsacul este ceva groaznic, iar pălăria suvenir, luată parcă de la un rodeo, pare sinistră. Nu îmi place deloc această ținută, este de departe cea mai prostă ținută pe care am văzut-o în viața mea. Faptul că nu are nici o manichiură proaspătă nu o ajută deloc. Roxana de la ”Patent” va primi de la noi un… -infinit!

Având în vedere faptul că avem printre noi un tătic de fetiță frumoasă, care arată foarte bine și este nou venit în familia KanalD, astăzi m-am gândit să îi dăm acest trofeu WOW lui George!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba