fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

O ținută casual, nimic deosebit. Adrian s-a îngășat puțin, ar trebui să își adapteze și garderoba… poate nu neapărat aceste tricouri atât de strâmte pe talie. Nici acești pantaloni atât de strâmți nu i-aș vedea, în rest are un look de fotbalist. Nota mea pentru el este… 4!

Maria Marinescu are un look foarte relaxat, îmi place foarte mult cromatica acestei ținute, îmi place că a ales o geantă galbenă. Îmi place că are un look ”semi-casnic”, un look de femeie căsătorită dar care totuși… lasă o portiță, cumva. Nu s-a plafonat. Ea nu este una din acele femei care odată ce s-au căsătorit se călugăresc, se închid într-o odaie și fac goblenuri. Nota mea pentru Maria Marinescu este… 7!

Raluka are o fustă foarte frumoasă. Îmi plac, în mod deosebit, ”umblătorii” de piață. Sunt extrem de utili dacă vrei să cumperi, de exemplu, dovlecei. Nu sunt la fel de potriviți dacă vrei să cumperi vinete, totuși. Ca să cumperi dovlecei îți trebuie o stare de spirit și un echilibru în contact cu natura. Bineînțeles, este o chestiune mai comercială. Dovlecei nu cumpără oricine… Femeile vor, în general, chestii mai mari și mai groase, cum ar fi vinetele. Altfel… este o ținută extrem de simplă, nu mă deranjeză cromatic, nu înțeleg accesoriul, dar ea este o fată frumușică, nu neapărat în această ținută, motiv pentru care Raluka va primi astăzi un… 2!

Am mai văzut-o îmbrăcată și în Dolce pe Simona și îi stă foarte bine. Îmi place că își exploatează acestă latură feminină. Nu toate sportivele au o asemenea latură. Mă bucur că o are și că o exploatează, în ultimul timp. Îmi place ce poartă. O să trec și peste ceas pentru că nu este ca și când este la un eveniment. Îmi place foarte mult că a ales pantofi roz și da, este o idee bună atunci când aveți un outfit într-o zonă destul de ternă, să îl accesorizați cu culori puternice. Nota mea pentru Simona Halep este… 10!

Liviu Teodorescu poartă un costum din denim, este ceva nemaiîntâlnit. Există anumite lucruri care arată mai bine atunci când le îmbraci și lucruri care arată mai prost, în funcție de conformație. Nu îi recomand să poarte jeanși cu talia atât de joasă și nu îi recomand nici aceste mâneci suflecate. Îi recomand jachete supradimensionate și pantoful să și-l aleagă într-o nuanță mai deschisă, dacă merge pe ceva sport. Poartă destul de puțin la picior, din câte îmi dau seama și picioarele lui par foarte mici. Pentru a redimensiona cumva silueta și pentru a-și mări zona umerilor, există anumite mici trucuri la care putem apela. Nota mea pentru el este… -16!

Bineînțeles, mă bucur să văd o poză cu Velea fără ficus, care să nu fie în baie sau în alte locații… După cum bine știți, Alex este unul dintre răsfățații acestei rubrici, motiv pentru care astăzi Alex Velea va primi de la noi o notă de… WOW!

Îmi place look-ul pe care l-a construit, îmi plac pantofii, îmi place că nu au tocuri, îmi place geanta, deși putea să facă ceva și mai bine, dar îmi place că a ales-o corect cromatic. Îmi place look-ul ei, în general, este unul mai natural. Ar putea să mai renunțe la ceas și, cu siguranță, la acele curele legate urât. Nota mea pentru Adina Buzatu este… 1!

Observ o schimbare în ceea ce o privește. Văd că a început să facă sport. Îmi place că a început să își poarte părul altfel decât o făcea (acele clasice cocuri de nașă, de care ne săturasem) și îmi place acest blazer pe care îl poartă. Mi se pare că este un look foarte actual și tineresc, un look pe care poate să îl poarte aproximativ oriunde, motiv pentru care nota mea pentru Diana este… 5!

Un look clasic, salvat, inevitabil, de pantofii pe care îi poartă. Are un look foarte curat, un look care este reprezentativ pentru ea, fără excese. Acesta este un exemplu perfect de outfit clasic, reușit. Nu văd geanta, dar sunt sigură că Anca nu a făcut vreo greșeală majoră, motiv pentru care Anca va primi de la noi o notă de… 8!

Crina are un look curat, nu îi recomand acest tip de machiaj pentru că nu o avantajează sub nicio formă. În același timp, nici nu mi-aș dori să o văd cu ruj roșu pe buze. Ar trebui să apeleze la un makeup artist profi, care să înțeleagă ce îi trebuie. Îmi place foarte mult ce poartă în picioare. Se vede că în ultimul timp Crina a accesat niște carduri noi, motiv pentru care ea va primi de la noi o notă de… 8,3!

Este o rochie foarte frumoasă, pentru mers la plajă, o recomand pentru zi, pentru plajă, cu acei pantofi în picioare. Are un look foarte cuminte. Acele creole se integrează perfect. Problema este că ea este la un eveniment și nu vă puteți prezenta așa la un eveniment, pentru simplul motiv că nu vă duceți să vă plimbați pe bulevard. Are și o manichiură albă, cu oja aceea pastă albă… O să îi dăm o notă mică. Lasă, Corina, data viitoare poți să faci și tu ceva 🙂 Astăzi, de la noi, ai un… BAU!