fbpx

Gina Pistol are o ținută foarte frumoasă, dar este o ținută foarte frumoasă pentru o persoană de vârsta a treia. Foarte frumoase aceste paiete, maschează exact ce ar trebui să mascheze dacă ar fi cazul, numai că Gina este o fată foarte senzuală, cu un corp foarte frumos și da, mergem la aceeași sală de fitness și știu sigur despre ce vorbesc. Măcar nu are acele tocuri pe iarbă, dar este oricum o ținută dezastruoasă, motiv pentru care Gina Pistol va primi de la noi, în această seară, nota… 2!

M-am săturat peste măsură de aceste rochii din ațe, sunt foarte urâte iar acele două pene de la pălărie îmi indică faptul că vrea să își ia zborul… probabil spre ținute mai bune sau spre un stilist. Nu îmi place deloc acest look, nu îmi plac cizmele vara, nu înțeleg cine poartă cizme vara. Este foarte cald și nu vreau să îmi imaginez ce se întâmplă cu bieții porcușori, în acele cizme. Acea brățară este foarte urâtă, dar ea este o fată bună, cu un suflet mare, așa că în această seară îi vom da o notă de… 0!

Geanta este un clasic deja, îmi place, dar nu pot să spun același lucru despre felul în care poartă această rochie și pantofii, care sunt piese frumoase separat dar niciodată împreună. Este acel look ”țopesc” pe care eu nu îl recomand. Când mergeți pe faleză, sau la terasă, nu trebuie să purtați niciodată tocuri atât de înalte, să vă propuneți atât de mult pentru că până la urmă… nu în asta constă senzualitatea unei femei. Puteți purta o rochie cu un decolteu foarte generos, dar să acoperiți restul corpului… mi se pare mult mai interesant. Nota mea pentru Ramona Gabor este… -42!

Dacă este la o lansare de videoclip, costumațiile sunt în regulă. Îmi place că este un tip care nu se lasă condus de reguli în modă, e un tip care se simte bine în hainele pe care le poartă și este exemplul viu care demonstrează că nu contează haina pe care o pui pe tine, ci felul în care transmiți. Îmi place foarte mult ce a făcut What’s Up! Nota mea pentru el este… 7,1!

Nu înțeleg de ce cineva care este plătit să se ducă la un eveniment s-ar prezenta în acest hal… fel! Nici măcar o cravată, nici măcar un papion, absolut nimic. Este un costum absolut sec, purtat cu o cămasă nepotrivită, mâneca este mult prea scurtă, materialul din care este făcută este mult prea subțire iar această ținută, în general, nu are nici sare nici piper. Nota mea pentru Andi Moisescu este… -24,8!

Este o premieră! Este prima pereche de jeanși pentru prins tânțari. Au un dispozitiv incorporat, cele două plase de țânțari pentru când vă duceți vara pe malul lacului, vă plimbați frumos pe iarbă… ca să vă piște căpușele, țânțarii. Este foarte practic, nu am mai văzut. Felicitări pentru originalitate! Dacă nu eram convinsă de această pereche de blugi, sunt convinsă că a inventat roata cu acel tricou alb. Jeanșii ar trebui brevetați și puși în ramă, lângă trofeul BAU!

Eu, într-un fel, încurajez această tendință către naturalețe dar… să fim serioși, puțin machiaj nu a omorât pe nimeni. Nu îmi place cercelul pe care îl poartă. Ținuta este una care ar putea fi interesantă, dacă ar fi fost accesorizată corespunzător. Îmi place oarecum coafura, dar nu o avantajează acest tip de machiaj sau mai bine zis… lipsa lui. Consider că ar fi trebuit să poarte un colier masiv și brățări pe ambele mâini, sau cel puțin să aibă o geantă foarte interesantă, cu aplicații prețioase și o pereche de perle supradimensionate, sub formă de clipsuri în urechi. Nu cred că în graba în care a ieșit pe ușă nu a găsit nici măcar un ruj roșu care să condimenteze puțin această compoziție eșuată lamentabil, dar nu este ca și când vreodată există vreo referință în sty ling-ul românesc care să includă anumite nume, așa încât Dana Rogoz va primi de la noi un… – infinit!

Omul este la mall, este foarte relaxat. Nu înțeleg pălăria dar poate iese și el afară și este soare. Ținuta este una interesantă. Nota mea pentru Cosmin este… 8!

Alina Eremia a primit de la noi un trofeu WOW recent și s-a lăsat puțin pe tânjală. Nu este vorba că nu îmi place deloc aceste outfit, dar nu este neapărat pentru un eveniment. Sigur că îi stă bine cromatic și apreciez că a adăugat o jachetă din denim, cerceii sunt potrivit aleși, la fel și clutch-ul. Nu a supra-accesorizat, asta fiind un lucru foarte bun și îmi plac, de asemenea, pantofii sport albi. Nota mea pentru ea este… 8,1!

Sigur că ea a vrut să aleagă un look relaxat… aș fi preferat niște pijamale. Nu îmi plac acele inele. Ea este relaxată tot timpul și este drăguță. Este o fată foarte drăguță și cu un look foarte curățel, adică nu aș vrea să fiu foarte dură cu ea, așa că îi voi da o notă de… 1 cu +!

Se spune că toate mirele sunt frumoase. Există totuși și excepții de la această regulă, în sensul că unele mirese poartă rochii mai puțin frumoase decât altele. Știu că ea este o fată frumoasă și radiază, este fericită că în sfârșit a fost cerută. Eu recomand tuturor mireselor să nu mai meargă pe trene atât de lungi, sunt ridicole și de asemenea, să nu mai meargă pe aceste sutiene care ar trebui să nu se vadă dar… se văd. Nu este nimic mai urât decât o rochie sirenă, de nuntă la sat, care nunțile la sat sunt foarte interesante. Nota mea pentru Crina Abrudan, pentru că a fost mireasă și a fost o nuntă frumoasă, este… 3!

Ceea ce nu vedeți voi este că aceasta era o cămașă cu mânecă scurtă… o greșeală uriașă pe care nu ar fi trebuit să o facă vreodată domnul președinte. Trebuia să poarte o cămașă cu mânecă lungă. Această atitudine atât de relaxată nu este de acceptat, sub nicio formă, dar îmi place foarte mult aerul domnului președinte și îmi plac foarte mult ochelarii pe care îi poartă. Și până la urmă, într-o zi călduroasă, mai simte omul nevoia sa își dea jos și sacoul. Pentru curaj și pentru că s-a vehiculat foarte mult pe tema acestei ținute și pentru că a știut să își asorteze corect cureaua cu încălțămintea, domnul președinte primește de la noi nota… -10+20!

Corina și-a revenit la zona asta excentrică, ceea ce îmi place foarte mult. Poartă o pereche de cizme foarte lungi, dar nu mai iese din ele. Nu este o idee foarte bună să purtați până la epuizare anumite piese. Îmi place ce a făcut cu acea cămașă, nu îmi dau seama exact despre ce este vorba dar îmi place acest artificiu și îmi place că ea este o fată naturală și asumată. Pentru asta, cred că merită de la noi un trofeu WOW!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba