fbpx

Elena Băsescu are o situație ușor împănată, la propriu. Nu înțeleg acești papuci cu aceste pene, în acest context, dar ea este oarecum drăguță. Este o apariție de zi, nu ar trebui să mă deranjeze acea rochie foarte urâtă, nu este ca și când se duce cu ea la un eveniment, este ca și când se duce cu ea pur și simplu să cumpere pâine. Da, îmi place acel portofel pe care îl cară după ea, mi se pare interesant și îmi place că este naturală, ceea ce este mult mai important decât să te îmbraci nu știu cât de extravagant în timpul zilei. Nota mea pentru Elena Băsescu este… 4!

Mi se pare o idee bună, în principiu, să porți o cămașă albă. Nu îmi place încălțămintea și nu îmi place accesorizarea cu acel brâu extrem de lat și urât. Da… nu! Ar fi putut că facă cu totul altceva. Per ansamblu este o ținută bună de vară, pe care o recomand. I-ar fi trebuit și un rucsac din acela cu câteva schelete pe el, dar bănuiesc că nu îl are. Poate și-l va cumpăra într-o bună zi… Nota mea peste Roxana este… 4,3!

Anna Lesko are un look foarte curat, ceea ce îmi place foarte mult. Nu voi saluta acel rucsac pentru că îi știu proveniența și nu este cea care trebuie, în schimb îmi place că a slăbit foarte mult, îi stă foarte bine și îmi place această abordare simplistă și urban-cool. Da, îmi place acest machiaj. Ea pare întinerită cu vreo 10 ani, ceea ce ne bucură foarte tare și da, este o ținută de purtat ziua. Felicitari, Anna! Să îi dăm o notă de… WOW! Nu îi dăm un trofeu WOW, ci o notă de WOW, adică un… 9!

Foarte urâți pantofii pe care îi poartă Delia, sacoul este sub orice critică, nu înțeleg accesorizarea stupidă, tâmpă, cu acea bască inutilă. Roșul tricoului este ceva meschin acolo, nu înțeleg nici acea perucă, nu înțeleg ce a vrut să facă deloc. Glumesc! Look-ul este foarte bun, îmi place foarte mult ce a făcut Delia și îmi place foarte mult zona de machiaj. Este de foarte bine Delia, am văzut-o și în ipostaze de foarte prost… dar acum este foarte bine și pentru asta Delia chiar merită un trofeu WOW!

Nu îmi place deloc ținuta pe care o poartă Lavinia, pentru că este foarte demodată. Ar fi putut să facă ceva cu acei pantofi, dar nu ce a făcut. Din păcate, combinația aceasta este extrem de demodată și chiar dacă ea este o fată frumoasă, lucrul acesta nu o ajută foarte tare. Îi recomand să investească puțin mai mult în garderobă și de ce nu… într-un stilist. Situația este cu adevărat dezastruoasă, motiv pentru care Lavinia Pîrva va primi de la noi astăzi o notă de… -infinit!

Cum ar spune colegul meu, Maurice, Monica Bîrlădeanu și-a dat doctoratul în boho-chic. Foarte rău acest look! Mă trimite cu gândul la o poveste care îmi este foarte dragă. Acel motan de pe tricou și acele cizme roșii mă trimit exact cu gândul la ”Motanul încălțat”. Mi se pare foarte urât ce a făcut și este foarte demodat, iar acea pălărie purtată tâmp, pe ceafă, aș vrea să consider că este de mega tristă amintire și aș dori să nu o mai văd, dacă este posibil. Cum acest lucru nu este posibil, este posibil în schimb, draga mea, Monica, să îți dăm un trofeu BAU!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba