fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Andra încearcă să facă o schimbare de stil. Nu prea îi iese, dar aplaudăm demersul. Îmi place faptul că poartă o cămașă pe sub acest sacou deconstruit și mă rog… apreciez și machiajul destul de relaxat, până la urmă este un concert. Look-ul ei este unul pe care îl recomand. Nu este un look care să mă dea pe spate, dar este în regulă, motiv pentru care Andra primește astăzi nota… 5!

Nu înțeleg ”gât-legăul” acela… cred că ține cureaua sau sandalele. Nu înțeleg de ce se poartă aceste ceasuri la evenimente mondene și de ce aceste gablonțuri extrem de urâte. Accesoriile pe care le poartă sunt foarte urâte și niciodată nu se pot purta atunci când există acest detaliu în zona gâtului. Altfel, ea este o fată drăguță, într-o rochie foarte urâtă, cu un brâu pe care nu îl înțeleg, care arată a corset medicinal cumva. Este o ținută decentă, potrivită pentru o notă de… 4!

Este o apariție clasică, o apariție foarte frumoasă. Îmi place foarte mult că poartă pantofii aceștia. Îmi place că bluza nu este atât de transparentă încât să se descrie urât sutienul, nu mă încântă acel fermoar pe față, dar nu mă deranjează și îmi place acest aer de doamnă. Diana va primi în această seară de la noi o notă de… 8!

Este în aceeași zona de secretară, o zonă pe care o exploatează cu obstinație. Nu se poartă această geantă la subraț, arată groaznic, este ca un fel de mapă dintr-o canapea nereușită, de imitație de piele. Nu îi vine bine această lungime de fustă, nu că ea nu ar fi o fată frumoasă… dar o îmbătrânește. Acel volum în zona taliei o lățește inutil, pantofii sunt foarte urâți și demodați, iar avem un ceas și o brățară. Brățara este aurie, ceasul este argintiu… Trist! Andreea Raicu va primi de la noi, în această seară, o notă de… 1!

Anca Serea este una dintre vedetele cel mai bine îmbrăcate și cu cele mai multe trofee WOW, până în acest moment, dar rochia pe care o poartă este atroce. Îmi pare foarte rău. Rochia este foarte urâtă, accesorizarea nu este suficientă iar acele sandale în iarbă mă fac să reanalizez toate momentele în care Anca Serea a primit trofee WOW, de la mine, pentru că în această seară va primi un trofeu… BAU!

Este o ținută decentă, în stilul Andreei. Îmi pare bine că a renunțat la acea lungime până la genunchi sau puțin deasupra, o prinde mult mai bine această formă. Geanta ar putea fi… dar nu este, coafura nu are cum să și-o schimbe prea mult. Una peste cealaltă, este o ținută decentă. Aș evita la evenimentele unde sunt foarte multe baloane să port roșu, pentru că intrăm într-o zonă fotbalistică.. Nota mea pentru Andreea Esca este… 6!

Este o ținută foarte ok pentru cineva care are până în 18 ani. Îmi place foarte mult ce poartă. Da, puteți purta aceste șosete. Pantalonii scurți nu sunt pentru toată lumea, dar ei îi vin foarte bine. Îmi place acest mix de animal print cu acel imprimeu psihedelic și îmi place până și chokerul. Da, este într-o zonă cu un look natural, nu foarte studiat, fiind cântăreață nu este ca și cum trebuie să se îmbrace din cap până în picioare, motiv pentru care Alexandra Stan va primi astăzi de la noi o notă de… 9!

Este un look foarte echilibrat. Mie îmi place că a mers pe negru. Nu mă înnebunesc după geantă, dintr-un motiv pe care îl cunoașteți, dar nu este un fake până la capăt, motiv pentru care nu o voi depuncta. Îmi place acest t-shirt, este într-o zonă care se poartă foarte mult, îmi place cum și-a făcut părul și mai ales salut schimbarea aceasta de stil a ei, din ultimul timp, motiv pentru care Alina Eremia va primi de la noi în această seară o notă de… WOW!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba