fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Ami are o pereche de botine, ceea ce este ok pentru că este pe iarbă. Bine că nu s-a penibilizat cu o pereche de tocuri! Nu îmi place neapărat ce a făcut, dar nu este ceva extraordinar de grav. Vă încurajez să vă purtați părul natural! Are un păr creț superb, nevopsit, aviz telespectatoarelor noastre. Îmi place accesorizarea cu acea curea în talie, chiar dacă această rochie nu este chiar wow, motiv pentru care Ami în această seară va primi de la noi o notă de… 3!

Ce drăguț! A fost la pescuit 🙂 și a pescuit niște sandale foarte urâte, niște perle sinistre, pe o plasă și o fundă urâtă de pus pe cap. Da… cred că ar putea fi versiunea prost îmbrăcată a lui Minnie Mouse! Îmi place că poartă mai multe inele și aici ar fi cam punctul. Păcat, Alina! Astăzi primește de la noi nota… 0!

Ruby, cu siguranță, este una dintre cele mai prost îmbrăcate persoane din showbiz, dar măcar își însușește acest rol și o prinde. Această atitudine sexi… consider că i se potrivește și da, funcționează chiar și cu acele tatuaje. Nu ar trebui să își facă schimbări foarte radicale, pentru că nu este cazul. Ea, până la urmă, asta vinde: o imagine sexi și asta este în regulă. Îmi place că de data aceasta are un machiaj mai natural și îmi place părul acesta răvășit, așa că astăzi Ruby va primi de la noi o notă de… 6!

De fiecare dată când l-am comentat pe Dorian a avut ținute cu adevărat dezastruoase. De data aceasta lucrurile nu mai stau chiar atât de rău, în sensul în care s-a mai temperat un pic. Nu mai are pantaloni roșii și alte zone, îmi place această intenție de asortare a cuplului, dar aș fi preferat ca ea să poarte o cămașă albastră, nu pantalonii, ceva mici modificări pe partea de încălțăminte… are niște cercei superbi!

Revenind la cuplu, îmi place că ea nu poartă un ruj roșu. Oricum, imaginea cuplului s-a îmbunătățit substanțial, în primul rând prin machiajul ei care este foarte natural. Îmi place foarte mult că nu exploatează zona de decolteu. Nota mea pentru Dorian este… 6,2 și pentru cuplu 7,8!

Acești pantaloni suflecați și legați cu sfoară cu acest… pare un sutien tricotat, nu, croșetat, nu. În fine… nu am foarte multe de spus. Este o ținută foarte bună, îmi place foarte mult… WOW!

Am crezut că este Sanda Ladoși! Este o atitudine foarte relaxată, toată lumea poartă aceste pijamale, aceste kimonouri, este ceva… nu știu de ce s-a împământenit. Măcar dacă și le-ar cumpăra de la brandul care le-a produs inițial, sau dacă ar purta niște pijamale decente, oneste, făcute de un brand care face pijamale. Sigur că se poate accesoriza cu sandale, însă in niciun caz cu sandale cu platformă. Aceste sandale cu platformă vă vor face să păreți foarte mici de înălțime și foarte îndesate. Nu le văd rostul! Ochelarii sunt foarte urâți, dar nici măcar urâțenia ochelarilor nu poate să distragă atenția de la acele rădăcini nevopsite. Nota mea pentru Sylvia este… 1!

Este un look foarte relaxat, îmi place foarte mult ce a făcut cromatic. Este foarte frumos, îmi place foarte mult că are o altă cămașă pe dedesubt, îmi place că aceea are un imprimeu, dar cromatic este în aceeași zonă, îmi plac foarte mult cizmele, îmi place că nu sunt niște cizme cowboy din acelea clasice și da, îmi place acest denim prespălat foarte foarte mult! Felicitări, Adrian! De la noi, astăzi ai un… 9!

Este un look gitan, pe care eu l-aș aplauda în mod normal, însă niciodată cu tocuri la un party pe iarbă! La o petrecere în grădină, pe iarbă, nu avem de ce să avem tocuri. Arată foarte foarte rău! În plus, acest dres, tip plasă, nu îl înțeleg în contextul acesta. Totuși… este vară, este foarte cald. Ce facem? Curelușa aceea sinistră ar fi fost mai bine înlocuită de un cordon negru, din catifea, care ar fi putut să aibă un singur ciucure roșu, ca să se potrivească cu ce ar fi avut eventual în picioare, dar nu aceste sandale! Nu îmi plac cerceii pe care îi poartă, pentru că sunt prea mici și ca să se potrivească stilistic cu ceea ce poartă… ar fi trebuit să aibă o pereche de creole sau o pereche de cercei mult mai mari. Întreaga atitudine mi se pare stângace, iar părul nevopsit la rădăcină iar este un faux pas monumental, motiv pentru care Loredana Groza va primi de la noi un… trofeu BAU!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba