fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Ah ce rochiță frumoasă! Îmi place foarte mult 🙂

Îmi aduce aminte de rochițele acelea care se vindeau la tarabe înainte… imediat după revoluție. Mi se pare foarte amuzant, dar bineînțeles că poartă o pereche de pantofi care mie imi plac, așa că mai salvează puțin din situație, dar foarte  foarte puțin. Acești pantofi salvează multe ținute, nu și pe aceasta… din păcate, dar Lidia este o fată frumoasă îmi place că este relaxată,  probabil că are și un loc interesant unde își ține lucrurile, pentru că văd că nu are geantă. Ținuta nu este chiar dezastruoasă… Cred că am putea să îi dăm o notă de încurajare. Lidia Buble primește în această seară nota… 0!

Nu se poate merge niciodată cu acești pantofi la un garden party. Prefer pantofii mult mai ușori, din materiale naturale, chiar și mocasini, tot felul de alte modele, nu negru, nu această jachetă la acest eveniment. Dar da, este o ținută bună de ieșit la film. Păcat că el a încurcat de această dată borcanele. Nota mea pentru Cornel Ilie este… 3! 

Este o ținută decentă, nu este o ținută spectaculoasă, dar este o ținută decentă pe care o recomand. Îmi place că are încălțămintea albă, chiar dacă este destul de dificil să găsești o ținută, care să nu fie de zi, în care să integrezi încălțămintea albă, dar ei i-a reusit. are un look relaxat, fresh, îmi place Feli astăzi, așa că de la noi va primi un… 8!

Este foarte potrivit să purtați ținute albe, mai ales din materiale naturale, in este o recomandare. Nu îmi dau seama de materialele pe care le poartă el, din această imagine, dar îmi imaginez că nu a gafat substanțial. Ce urăsc, în schimb, sunt aceste lănțișoare, cu tot felul de simboluri prinse așa. Nu înțeleg de ce ar purta un bărbat așa ceva. Nota mea pentru Virgil Ianțu este… 2!

Ador încălțămintea cu toc pe iarbă! ♣ Este ceva atât de seducător în felul în care un toc se împlântă în mocirlă!

Dar degetețele, comuniunea cu natura … tânjește după această apropiere. Are doua genți: o geantă urâtă și … o geantă urâtă de rezervă, amândouă pe post de breloc, la cingătoare. Da, este absolut superb. Sigur că este o ținută decentă, de ieșit în fața blocului, dar nu este în niciun caz o ținută pentru un eveniment. Iar această încercare de a purta tocuri pe iarbă mi se pare patetică, pentru că trece de ridicol deja.

Ei bine… cred că a venit momentul ca Xonia să își angajeze un stilist. În această seară în vom da o notă de… –BAU!Ador aceste instantanee surprinse în sufragerie, în baie… 

Nu cred că ea și-a pus această rochie crezând că arată bine și să posteze undeva fotografia?! Arată foarte bine, felicitări ei, este o femeie foarte frumoasă, cu o rochie foarte urâtă… motiv pentru însărcinată sau nu, noi nu putem să abdicăm de la valorile care ne-au consacrat, nota mea pentru Elena Georghe va fi… 1!

Dana Rogoz are o siluetă interesantă în acestă rochie, nu fac o pasiune pentru styling-urile ei, în general, dar nici în special. Păcat de pantofi, arătau chiar interesant.

Ținuta nu este chiar dezastruoasă, voi trece peste faptul că poartă tocuri, dar nu prea pot… nota 2!

Raluka are o perucă roșcată care are o poveste foarte interesantă, dar pe care nu vi-o voi spune în această seară. Oricum… mie îmi place cum îi stă roșcată, îmi place cum și-a pus acele agrafe în păr și îmi place și ce poartă în picioare, în sensul în care nu este ceva care să iasă în evidență. Ar putea să îmbunătățească anumite lucruri, în ceea ce privește manichiura, pedichiura, dar poartă un costum de catifea, iar costumul de catifea este o piesă pe care ar trebui toate să o avem sau să o aveți, motiv pentru care Raluka va primi de la noi astăzi… +WOW!