fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

Andreea-Raicu-1

Andreea Raicu are o rochie foarte simplă și foarte urâtă, dar potrivită pentru un eveniment de zi. Nu înțeleg accesorizarea, în schimb. Nu îmi place și nu înțeleg de ce poartă pantofi?! Ar fi trebuit să poarte sandale la această rochie, cu siguranță. Mi se pare că arată, oricum, mult mai bine în ultima perioadă, ceea ce sigur că este un plus. Este o rochie simplă, purtată cu un lanț urât, care pare din acela de care vrei să tragi când te duci la toaletă. Cam așa arată această combinație. Andreea Raicu va primi de la noi o notă de… 2!

Antonia

Antonia este in zeghe, cum s-ar spune. Are un costum in dungi, care poate fi interesant. Îmi place că îl poartă cu pantofi sport, îmi place că nu și-a făcut părul exagerat și da, acesta este un costum purtat cum trebuie. Îmi place cum îi vine ceea ce poartă. Arată foarte bine și a făcut foarte bine că a asortat cu încălțăminte sport. Asta ar trebui să faceți și voi, dacă vreți să abordați o astfel de ținută. Nota mea pentru Antonia este… 7!

Silviu-Tolu-si-Lili-Sandu

O cromatică destul de fadă în cazul ei. Aoleu! Avem niște tocuri?! Avem platouri și toc?! Nu se poate așa o greșeală fatală, la un garden party. Ce să mai vorbim de geantă… este groaznică. Mă rog, să spunem că are un element decorativ în partea din dreapta, dar nu este ca și când acesta ar salva ceva. Ținuta lui arată foarte bine. Mă gândesc chiar să îi măresc nota cu doua puncte lui Lili Sandu pentru Silviu Tolu, dar m-am răzgândit. Nota mea pentru Lili Sandu, pentru că nu știe să accesorizeze această rochie decât cu o curea boho-chic (urăsc boho-chic-ul!) este 3!

raluka

Raluka are o ținută interesantă. Îmi place că a ales o pereche de cercei supradimensionați, îmi place că are o încălțăminte potrivită și da, îmi place că poartă alb. Sigur că nu este cea mai fericită rochie, nu sunt cei mai fericiți cercei, dar ea are un aer foarte fresh. Și da, este în regulă atunci când aveți o rochie chiar cu trenă, să purtați încălțăminte fără toc. Chiar vă recomand să faceți asta! Singurul lucru care mă deranjează, oarecum, este acel clutch foarte mic, negru. Nu îi înțeleg utilitatea, așa cum nu le înțeleg utilitatea nici acelor breteluțe care țin ce?! O rochie croită bine ar trebui să stea perfect pe voi, la un asemenea fitting. Nota mea pentru Raluka este… 5!

Claudia-Pavel-1-683x1024

Nu poți să te prezinți în această manieră, de bătaie de joc, la un party, mai ales pe aceste tocuri atât de înalte, în momentul în care tu nu ai o siluetă perfectă. Aceste platouri nu fac decât să vă facă mai mici de înălțime și să vă îngrașe inutil. Nu trebuie să purtați niciodată, dacă nu sunteți semi-anorexice. Acea floare daca nu vrei să o puneți la evenimente, nu o puneți. Claudia are un păr foarte frumos! Din păcate, nu îmi pare nici spălat, nici coafat. Aici avem o problemă. Iar cu vopsitul… se vede că nu a mai fost demult. Acea manichiură și pedichiură… nu mai intrăm în detalii pentru că este oribil ceea ce văd, iar  acea rochie cu mantie de Superman, Wonder Woman, pare… Cred că nu au fost premii la acest eveniment. Ar fi trebuit să fie desemnată regina ”așa nu!”. Mă gândesc să mergem pe această direcție și să îi oferim un trofeu BAU!

Lavinia-Parva

Mărturisesc faptul că nu m-am întâlnit cu ea la eveniment. Probabil că m-aș fi speriat groaznic! Arată de parcă ar veni de la o petrecere de Halloween. Poartă cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o în viața mea iar accesorizarea este sub orice critică. Nu înțeleg acel chipiu! Dumnezeule, la ce s-o fi gândit?! Probabil că Lavinia Pârva își dorește să mai atragă puțin atenția și să mai apară la televizor. Lavinia va primi astăzi de la noi… – infinit!

oana-matache-si-sotul

Cel mai important este că la nunta surorii ei, Delia a avut două ținute: una superbă, una complet dezastruoasă! Dar cred că nu este cazul să intrăm în detalii 🙂 N-am mai văzut de foarte mult timp o mireasă machiată atât de frumos! Așa trebuie să arate o mireasă, nu cu smokey-eyes, nu cu buze roșii! În ceea ce privește rochia… am putea să avem multe discuții, însă mie îmi place felul în care a ales-o, îi foarte foarte bine pentru silueta ei și da, a accesorizat-o cu bijuteriile potrivite. Oana… nu știu cine ești, dar îmi place foarte tare de tine, așa că îți voi da un trofeu WOW!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba