fbpx

Iulia Albu poartă Roberto Cavalli și Rosenberg Comercianți De Diamante.

esca

Nu este o ținută red capret, per se, însă mie mi-a plăcut faptul că a ales culoare și mi-a plăcut că a încercat să facă ceva cu cerceii. Nu este ca și când Andreea Esca se poate coafa în alt fel. Până la urmă, asta este coafura ei semnătură, iar mie mi-a plăcut foarte mult că a ales culoare, motiv pentru care Andreea Esca va primi de la noi în această seară o notă de… 7,8!

andra

Mie nu îmi place ce poartă Andra. În primul rând, această rochie este mult prea lungă, aceste hamuri nu se mai poartă de foarte mult timp, dar mă rog… pe ansamblu, apariția ei nu este  una dezastruoasă. Oarecum… a făcut ceva bine Andra în această seară. Mă gândesc dacă să îi dăm un trofeu WOW? Cred că nu 🙂 Nota mea pentru Andra este… 7! Nu îmi place acel sacou de chelner deloc, îmi pare rău! Un 4 pentru Măruță!

Jojo-2

O rochie atât de urâtă n-am mai văzut de foarte mult timp! Nu înțeleg de ce ar purta cineva așa ceva… Pantofii, într-o oarecare măsură, ar putea să fie interesanți dar în cu totul alt context. Nu sunt adepta acestui blond atât de platinat, mai ales în cazul lui Jojo. Ea nu are o piele foarte albă, ca să o prindă acest blond nordic, așa încât îi vom da o notă de -21!

alessandra

O rochie foarte foarte frumoasă! Îmi place și cum și-a ales bijuteriile, îmi plac platformele pe care le poartă. Sincer însă… nu există niciun corespondent în machiajul și părul pe care îl are. Este ca și când ar face altceva și ar fi alunecat, din greșeală, în această ținută care este una foarte bună, fără dubiu! Este foarte rău câteodată și da… un detaliu cum ar fi coafura sau machiajul pot distruge o ținută. Dar mă gândesc să fim îngăduitori cu Alessandra în această seară. Ar fi trebuit să aibă părul prins, să aibă cercei mult mai mari și să aibă un machiaj accentuat în zona ochilor, cu buzele complet nude, foarte puțin sculpting. Pentru ea… nota mea este 9!

Nico-1-683x1024

Nu cred că avem o rubrică despre decorațiuni interioare, cel puțin din câte știu. Nu cred că ne ocupăm cu pardoseli, tapet, zugrăveli, dar dacă există… voi comenta. Rochia este foarte urâtă, dintr-un material extrem de ieftin, face niște cute extrem de inestetice. Să ne ferească Sfântul Dumnezeu! Nico este o femeie foarte frumoasă, cu niște forme foarte frumoase și nu pot să înțeleg de ce Dumnezeu ar purta așa ceva?! Nico are o rochie foarte urâtă, o coafură foarte previzibilă și din păcate nu are o ținută nici de Bravo, ai stil!, nici de Wowbiz, așa că în această seară va primi de la noi… un trofeu BAU!

Carmen-Bruma-1-1

Am crezut că era o ținută foarte bună, dar ce să crezi?! Era doar Carmen Brumă! Nu înțeleg chiloțăraia din zona topului. Acele aplicații, firește că la asta mă refer. Ea arată bine, este frumușică. Îmi place că poartă două brățări și nu mai poartă ceas. Este ceva destul de banal, ceva ce ar purta cineva care nu își permite mai mult, care nu se consideră neapărat o persoană publică. Nota mea pentru Carmen Brumă este… 3!

Anca-Serea-si-Adi-Sina

Nu înțeleg această obsesie de a pune aceste sandale nude la aceste rochii. Domne, care este ideea?! Aceste rochii cu mânecă lungă, atât de lady-like, nu le înțeleg. Este inutil să mai comentăm. Felicitări, sunteți superbi! Trofeul WOW!

Mg

Untitled