fbpx

Verdict Iulia Albu: WOW sau BAU-BAU?!!!

laurette

În principiu, este în regulă să purtați acest tip de salopete. Firește, dacă ele nu arată chiar atât de dezastruos. O salopetă trebuie să aibă un croi impecabil, trebuie să fie dintr-un material decent și să se așeze într-un anumit fel pe voi. La partea de accesorizare, este bine să purtați lucruri originale, nu că ar fi neapărat cazul aici, nu că ne-ar interesa în mod deosebit și ca mic detaliu… ar fi bine să încercați să nu arătați ca, ”castul” din Baywatch, în anii 90. Nota 3 pentru Laurette!

maria constantin

Din păcate, nu suntem în fața unei ținute spectaculoase, decât dacă intenția a fost de a se asorta cu fețele de masă de la restaurant. Firește că este interesant… Iarăși, atunci când avem un sutien, este bine, dacă vrem să îl arătăm, să îl purtăm peste bluză… mă gândesc 🙂 Nu înțeleg aceste sutiene care se văd. Sunt atât de deschise aceste cămăși, încât să se vadă aceste sutiene, de parcă ar fi cine știe ce frumuseți, când evident… nu este cazul. Îmi place, totuși, că are o coafură retro și o să trec peste acea oja de vânzătoare de garoafe. Da… -9 pentru Maria Constantin.

jojo

Mă distrează aceste tentative de ”bloggereală” ale unor vedete sau vedetuțe, mai mult sau mai puțin în ascensiune, care cred ele că știu cu moda și cu stilul. Ținuta este una corectă, pentru o fetiță de 14-15 ani care nu prea știe să se îmbrace, dar totuți nu face greșeli majore. Este bine când purtați o piesă cu imprimeu floral, să evitați ochelarii rotunzi. Nu de alta, dar duc toată ținuta într-o zonă foarte previzibilă și chiar nu era cazul. Dacă ar fi avut o pereche de ochelari cat-eye, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Ținuta nu este dezastruoasă, dar nici nu ne impresionează. Ne plictisește, motiv pentru care Jojo va primi de la noi astăzi… nota 0!

andra

Nu pot să înțeleg de ce anume este atât de extaziată Andra… Oare de acele aplicații deosebit de urâte pe care le poartă pe haine? Sau de faptul că a înflorit acea vegetație în spatele ei? Oricum… este interesantă ipostaza. Nu este ca și când nu am mai vazut-o de 540 de ori bucurându-se, pe Andra. Dar mie îmi plac oamenii veseli și îmi plac oamenii care zâmbesc frumos, iar Andra este un om foarte frumos 🙂 chiar dacă ținuta pe care o poartă este dezastruoasă. Mi-ar plăcea foarte mult să vad că are o zona a ei, ceea ce nu se întâmplă. Sigur că dumneavoastră puteți purta acest tip de ținute la botezuri, la petreceri. Ținuta este una slabă, doar pentru că este vorba despre o persoană publică. Îi voi da Andrei o notă de… 5!

bianca dragusanu

Bianca are o rochie urâtică, dar ea este frumușică. Are o siluetă frumoasă. O felicităm pentru că și-a revenit dupa sarcină! Rochia este foarte urâțică, dar măcar este purtată corect, cu o pereche de pantofi nude, nu că ar fi ceva deosebit de gree de compus această ținută. Însă… este o ținută corectă și da, este o ținută de mamică, la un botez. Păcat că Bianca vrea să fie persoană publică, pentru că altfel… nota mea ar fi fost mult mai mare. Așa, nota mea pentru ea este… 1,2!

andreea_banica_

Nu înțeleg părul ăsta nevopsit… deloc! Nu pot să trec peste. Îmi pare rău. Rădăcinile acelea negre îmi creează o angoasă. Rochia este una ok, îmi place și cromatic, îmi place și forma, știu de unde este. Andreea știu că a luat de la noi niște trofee în decursul timpului. Cred că a luat și WOW și BAU. Ce este important este că o rochie din catifea, într-adevăr, se asortează cu o pereche de pantofi pretioși și da, ar fi fost o greșeală să aibă o într-o altă nuanță. Dar aceasta este cureaua rochiei, deci nu prea avea cum să greșească. Nu prea avea cum sa greșească, deși ar fi putut, motiv pentru care eu consider oportun să îi dăm în aceasta o notă de… WOW!

sore

Nu este o ținută care debordează de originalitate, dar nu este nici o ținută greșită. Nu este bine atunci când alegeți piese deconstruite să le combinați cu acești cercei, atât de lungi. Sunt foarte urâți, în general, nu ar trebui să îi purtați niciodată. Fiind o ținută corectă, cu o singură greșeală, Sore va primi de la noi o notă de… 6,9!

valentina pelinel

Valentina Pelinel este cineva care își permite anumite piese. Aș vrea să se înțeleagă foarte clar: nu este nimic în neregulă în a purta un top negru cu o fustă galben pai, mai ales accesorizată în acest fel, cu acești pantofi plați. Vă recomand această formă a vârfului, în acest sezon. Numai că pentru Valentina este puțin cam simplu, mai ales având în vedere ținutele pe care le-am văzut în trecut. Și sinceră să fiu, mă gândesc să o impulsionez cu un trofeu BAU. Mie nu îmi plac aceste transparențe la fuste, dacă ele nu sunt susținute foarte bine de ce se poartă în partea de sus. Nu sunt nici un fan al rădăcinilor nevopsite și în acest caz… nu pot trece peste, pentru că nu mă ajută nimic din ținută, să o fac. Iar pentru că a făcut o alegere pe care ar face-o orice concurentă nouă care intră la noi, da… BAU!