fbpx

Domnita de Alba poarta ochelari Prada, prin Opticris, pantofi Roberto Cavalli, costum de baie Agent Provocateur si rochie Smaranda Almasan, prin Molecule F.

andra 2

Andra si cu Andreea Marin, in aceasta saptamana, marcheaza niste aparitii istorice, as putea spune. Este aproape pentru prima data cand o vad pe Andra imbracata bine. Sigur… a mai primit un troufeu, dar a fost demult 🙂 Tinuta este una foarte buna, daca nu ar fi atat de previzibila, fireste. Nu as vrea sa inceapa toata lumea sa umble cu aceste fuste transparente si cu sacou, dar aparitia ei este de un bun augur, motiv pentru care va primi de la mine, o nota de 8,8!

delia 1

Delia a schimbat registrul foarte mult in ultimul timp. Recomand aceste salopete, in general, pentru tinutele casual. Nu sunt neaparat o mare fana a acelor incaltari, dar ei ii vin bine. Nu stiu pe partea de accesorizare daca a facut cea mai buna treaba, dar nu este nici o tinuta dezastruoasa, motiv pentru care Delia va primi de la noi nota… 7!

ristei

Este o tinuta previzibila, din pacate. Nu ca nu ar fi neaparat corect, insa atunci cand porti o pereche de pantofi de acest tip, ei trebuie sa fie curati. Exista si un brand care ii face ”gata murdari”, dar nu sunt acestia pe care ii poarta Florin Ristei. Din pacate, este impardonabil pentru cineva care se prezinta la niste premii sa aiba asemenea aparitie, motiv pentru care Florin va primi de la noi… un 0!

laura cosoi

Este o tinuta decenta! Mai mult decat ma asteptam de la ea… Imi place cum a ales incaltamintea, bineinteles, coafura vesnica de casnica, dar o casnica reusita, de aceasta data. As vrea sa mai faca ceva pe zona de manichiura, totusi… ceva proaspat, ma gandesc. Au! Ii sunt pantofii mai mari?! Dar… vom trece peste acest detaliu, pentru ca suntem intr-o stare buna 🙂 Laura Cosoi va primi de la noi o nota de… 6!

anca turcasiu

Este o tinuta foarte decenta, pentru un botez, pentru o nunta, pentru o doamna fara mari pretentii, care nu apreciaza un tiv bine facut, la rochie, care nu stie sa accesorizeze cu cerceii potriviti, pentru o doamna… fara prea multe pretentii. Ma gandesc la faptul ca daca ii vom da un trofeu, poate o vom impulsiona pe viitor. Asa ca… zic sa ii dam un trofeu BAU!

doru todorut

Este o tinuta corecta. Nu imi place neaparat linia asta a sacolului. Este extrem de demodata! Nu a facut nimic pe partea de accesorizare. Nu ca ar fi trebuit sa isi puna trei coliere, dar macar daca si-ar fi pus doua si o pereche de cercei 🙂 Tinuta este dezastruoasa, din pacate. Doru Todorut ca primi de la noi o nota de… 1!

irina

Irina Rimes are o tinuta buna. Punct! Felicitari! Trofeul WOW!