fbpx

 

 

sore mihalache
Sore Mihalache – De mult timp nu am mai vazut o incercare atat de penibila de styling, de shooting, de posing, de executie! Este ceva extrem de nefericit… aceste piese jumate rochie, jumate jacheta… s-au facut, s-au refacut de o suta de ori de toti designerii! Macar sa ne cumparam o piesa autentica, ma gandesc si eu! Singurul lucru pe care il pot retine ca interesant in aceasta tinuta este, fireste, acea soseta tip plasa. Drept urmare, nu vom lungi foarte mult conversatia… Sore va primi nota -infinit!

 

giulia anghelescu

Giulia Anghelescu – Nu apeciez aceasta intentie de top desirat, acele franjuri extrem de ieftine, nici acest tip de pantof, care este extrem de previzibil in aceasta tinuta. Sigur ca exista si variante mult mai interesante de a purta o pereche de pantaloni din paiete. Pana la urma, nu este ca si cand aceasta piesa nu isi are deloc rostul intr-o garderoba, insa, din pacate, rezultatul este profund nefericit. Nu inteleg… in momentul in care iti tunzi parul si incerci sa faci un styling, trebuie sa o duci pana la capat. In mod cert, Giulia are nevoie de un stilist. Incepe sa ma plictiseasca maxim prin aceste aparitii. Nota mea pentru ea este 0, fireste!

 

corina bud

Corina Bud – Are o pereche de pantaloni cu turul extrem de cazut. Nu ma impresioneaza neaparat acest lucru, ci faptul ca sunt de inspiratie scotiana, oarecum, lucru care imi place. Imi place si look-ul natural, imi place si parpalacul pe care il poarta, motiv pentru care Corina va reusi in aceasta seara o nota de… 7!

 

carmen bruma

Carmen Bruma – O aparitie nici prea-prea, nici foarte-foarte, un look clasic, curat, lungimea rochiei este corect aleasa, mi-ar fi placut niste sandale mult mai fine, fara acel platou in partea din fata, dar nu este ceva dizgratios. Imi place ca nu poarta faimoasele bijuterii pe care ea le mai poarta la mana din cand in cand. Plicul mi se pare neutru, deci nu ar avea rost sa comentam. Este o tinuta decenta. Nota mea pentru ea este de… 7,2!

 

lora

Lora – Aceasta aparitie ravisanta, ravasitoare, covarsitoare, agitanta, agitata, inutil… ca anumite bule intr-un pahar de apa. Nu inteleg acest look al ei. Se vrea sa iasa cumva in evidenta, dar nu poti sa faci lucrul acesta oricum. Nu imi place deloc ce a facut! Are un look de vampa, insa esuat, pentru ca exista si vampe care arata bine si sunt foarte stilish. Nu este cazul ei, fireste. Ar putea sa inceapa, in primul rand, prin a-si alege proportiile corect. Ea este micuta si in momentul in care nu iti alegi corect lungimea unei rochii, pare automat mult mai mica. La ea, undeva la jumatatea genunchiului ar fi trebuit sa se opreasca aceasta rochie, pentru a o lungi, a-i da o anumita suplete. Dar macar a incercat si Lora ceva 🙂 Lora va primi de la noi in aceasta seara un trofeu… BAU!

 

denise iacobescu

Denise Iacobescu – Daca s-a dus asa la un eveniment, o sa incep cu greselile evidente: aceea este o esarfa de vara, tot ce poarta este de primavara-vara, nu este de vremea respectiva. Telefonul nu se tine in mana, este foarte urat! Machiajul este interesant, dar mi-as dori sa para o doamna stilata si cu clasa. Nota mea pentru mama Antoniei este de -9!

 

Lidia Buble

Lidia Buble – Este cea mai buna tinuta in care am vazut-o eu pe Lidia Buble pana acum! Nu o sa intru in detalii.. de unde sunt piesele, cu ce seamana, ca nu are rost, nu este atat de evident. Daca renunta sa isi mai poarte palaria tamp, pe ceafa, as sugera si propune ca in aceasta seara, sa ii dau un trofeu WOW!