fbpx

 

14906948_1219826958092641_9171988374493632886_n

Nicoleta Nuca – Este o pasare, este un avion? Nu, este cea mai urata tinuta cu pene pe care am vazut-o. Zici ca are o plasa pentru tantari pe ea. Imi place tunsoarea, dar de ce Dumnezeu s-ar imbraca asa? Este ceva monstruos. Puteti alege tinute cu pene, dar nu asa. Nicoleta primeste trofeul BAU.

Simona-Patruleasa

Simona Patruleasa  – Imi place look-ul, cum este machiata, partea de jos nu-mi place foarte mult. Imi place ca are o atitudine de diva. Simona merita un trofeu WOW, nu pentru ca este ziua ei, chiar il merita.

elena-gheorghe-ok-party

Elena Gheorghe – Poarta o tinuta foarte urata. Trebuie sa-i facem ceva. Eu nu as purta niciodata o asemenea carpa. Elena este o tipa miniona, nu isi are rostul aceasta carpa. Cine ar pune flori pe un sac? Sandalele si coafura sunt OK. Nu mi se pare corect sa-i dam o nota. O excludem.

lidia-buble

Lidia Buble – Este in regula, este o piesa care ramane la moda, imi place look-ul ei natural. Nu-mi place ca se vede lenjeria. Nu va recomand aceasta manichiura. Lidia primeste nota 7.

alina

Alina Eremia – Este o interpretare extrem de nefericita. Este monstruos. Imi place cum si-a facut parul. Alina este o fata foarte frumoasa si cu un potential mare. Alina primeste  minus infinit. Trebuie sa descurajam purtarea de astfel de tinute.