fbpx

13000070_1325945317421703_7697751140467650730_n

Imi place foarte mult croiul rochiei pe care o poarta Malvina, imi place ca a iesit din zona alb negru si ca poarta tocuri foarte mici. Primeste trofeul WOW.

DELIA

Tinuta nu este rea. Delia ar trebui sa aiba grija la proportii. Haina este mult prea lunga la maneci. Ea nu este chiar atat de slaba. Ii trebuie putina eleganta, feminitate. Cred ca Delia are nevoie de un mic impuls, asa ca haideti sa o incurajam putin pe Delia. Va primi un trofeu BAU!

roxana iliescu

Roxana Iliescu are atat de multa culoare, atat de mult mov, negru, roz etc. Nu inteleg de ce nu stau acesti oameni acasa. Evenimentele sunt pentru oameni care stiu sa se ingrijeasca. Roxana Iliescu va fi exclusa.

anamaria prodan

Anamaria Prodan. Este bine ca a iesit din acea zona “all white, all black”. As fi preferat sa aiba o incaltaminte fara toc. Nu toata lumea are conformatia potrivita pentru o astfel de tinuta. Felul in care isi coafeaza parul, care, de altfel, pe mine nu ma deranjeaza, o limiteaza din punct de vedere stilistic. Este foarte frumoasa camasa, dar nu purtata de ea. Ea incearca acolo ceva, dar nu prea ii iese. Ii recomand sa isi angajeze un stilist. Primeste nota 0, de incurajare.

corina caragea

Corina Caragea are un look foarte relaxat. Este foarte bine cand mergem la evenimente sa acordam o atentie speciala compozitiei tinutei. Genul acesta de pantaloni, care matura pur si simplu pe jos, nu sunt o varianta foarte comoda. Imi place ca a renuntat la acea coafura tip “Pocahontas”, motiv pentru care primeste 8,8.