fbpx

Reactia Andreei Esca

Reactia Ancai Serea – trofeul WOW

Dana Rogoz – Nota 0

O femeie normala, clasica, se poate identifica usor cu Dana Rogoz. Poate face reclama oricand la uleiuri sau detergenti de vase. La un garden party nu te duci cu tocuri pentru ca iti intra in iarba si se murdaresc. Rochia nu este neaparat urata, dar e nefericit accesorizata si aleasa prost pentru aceasta ocazie. Nota 0.

Oana Roman – Nota: -92

 Foarte arzatoare prezenta. E Craciun si asortam rosu cu verde. Asa punem in pomul de iarna. E o rochie lunga cu care a maturat pe jos. Rochiile astea lungi nu trebuie sa se poarte la garden party. Chiar daca a incercat sa isi prinda parul si sa se machieze, primeste un -92. Ea in continuare ramane in zona ei.

Lidia Buble – Minus infinit

O copie nereusita a lui Lady Gaga, ceea ce e absolut ingrozitor. Mie mi-ar fi rusine sa ies din casa dupa o asemenea aparitie. Minus infinit.

Andreea Balan – Nota: -2

Cum sa te duci in rochie de mireasa pe un covor rosu. E ca o zana. Are unghii roz si parul ars. Este mult prea clasic pentru ea. Atitudinea asta de zana dupa ce iti arati fundul pe la tv nu o prinde. Minus 2. Va zic ca e o nota buna.

Andreea Banica – Nota 1

E o rochie buna de covor rosu. Spun buna ca nu e foarte proasta. Clatch-ul este mult prea rosu pentru aceasta tinuta. Daca purta o pereche de sandale simple si fara platforme era ceva special. Rochia este mult prea lunga pentru garden party. Ii dau nota 1.

Mariana Rosca – EXCLUSA

Eu nu cred ca ea a fost invitata la acest party. Asta e un party de anumit nivel la care nu se poate duce oricine. N-are ce cauta la un garden party cu asa ceva, e sinistru. E exclusa din cadrul rubricii.

Doinita Oancea – Trofeul BAU

Am ajus in iadul Ursitoarelor? Ma simt ca in Maleficent alaturi de vrajitoarele urate. De mult n-am vazut ceva atat de hidos. Nu inteleg de ce se imbraca aceste femei in aceste carpe. Materialul este ieftin, acea aplicatie este ca motul unei… “amandine”. Aceasta imagine este ingrozitoare. Trofeul BAU pentru Doinita Oancea.

Daniel Iordachioaie – Trofeul WOW

Aplauze pentru el. Foarte frumos si total imprevizibil. Nu ma asteptam la el sa arate asa. Are niste piese ce stau bine pe el. Are niste piese care nu ma intereseaza daca sunt originale sau nu, dar atitudinea si stilul merita trofeul WOW.