fbpx

andreea-esca-si-corina-caragea-atractiile-serii-la-un-eveniment-monden-tinutele-pentru-care-le-a-admirat_9

Aplauze pentru Chef Patrizia ca nu mai poarta cerceii oribili pe care nu ii mai poarta de obicei. E un gest frumos ca poarta sandale, are o salopeta si asta ma bucura. Pacat ca nu avem o imagine cu ea fara acel sal pe ea. Patrizia merita cu adevarat in aceasta seara un trofeu WOW. 

Aceasta Alba ca Zapada, Natalia Mateut, care are un model copiat de la Jean Paul Gaultier. Cand ai tatuajele alea, trebuie sa stii sa le maschezi. Cerceii sunt oribil, pantofii la fel. Nu te imbraci in alb in mijlocul iernii. De incurajare ii dam un trofeu BAU.

andreea_esca-1-961x1024

Andreea Esca are nevoie de un stilist acum, urgent. La stiling are nevoie de un profesionist. Astazi o excludem din aceasta rubrica. Rochia este foarte demodata. E la un eveniment “red carpet” si trebuia sa aiba rochia lunga. Fetele se mai imbraca asa doar la o petrecere a sarmalelor. Esca este un brand si un om care poate mult mai mult si nu trebuie sa poarte carpe.

Tinuta lui Pavel Bartos nu este una surprinzatoare din niciun punct de vedere. Mansetele nu se vad, blugii sunt depasiti. Noua ne place Pavel, dar acum a avut o zi foarte proasta. Ii dam o nota mica, o nota de 2. 

cristina-spatar-1

Albastrul nu este o nuanta pentru Cristina Spatar. Poate sa incerce altceva, dar daca alege albastru, sa isi schimbe machiajul. Sandalele cu platforma nu se mai poarta de foarte mult timp. Buclele alea nu se mai poarta, asa ca ii dam nota 2. E imbracata la fel de prost ca Pavel Bartos.

andreea-esca-si-corina-caragea-atractiile-serii-la-un-eveniment-monden-tinutele-pentru-care-le-a-admirat_6

Amalia Enache este mai bine decat data trecuta. Nu a gafat fenomenal. Putea sa aleaga alta rochie si ii recomand sa isi angajeze un alt make-up artist. Rochia este una absolut simpla, ce putea fi cumparata de oriunde. Putea sa coste de la 20 de RON pana la 2.000 de RON. Plicul este ceva ce nu ar trebui sa avem in aceasta tinuta. Cerceii nu sunt ce trebuie. Acesti cercei cu parul lung si lasat isi pierd din spectaculozitate. Ii dam nota 7 in aceasta seara.

andreea-esca-si-corina-caragea-atractiile-serii-la-un-eveniment-monden-tinutele-pentru-care-le-a-admirat_3

Corina Caragea – Este o taranie sa porti cizme. Cum sa porti aceasta carpa pe post de rochie. Geanta este foarte urata, n-are ce cauta cu aceste filme. Mi se pare ca oamenii astia nu stiu la ce eveniment merg. Mai bine stau acasa decat sa ne arda retina