fbpx

IULIA ALBU – ADINA BUZATU – REACTIA la TROFEUL BAU

Carmen Iohannis

La intalnirea cu Papa a purtat o rochie de seara. Trebuia sa isi acopere umerii. Nu stiu de ce a trebuit sa isi arate corpul, nu e vina ei, e vina celor care o consiliaza. Nu mergi asa la Vatican. Nu va fi comentata, o exclud de la rubrica mea pana cand isi revine.

Madalina Ghenea

Nu inteleg de acea rochia nu avea in zona sanilor o aglomeratie mai mare de perlute. De ce trebuia sa-si puna acel sutien odios???A fost ceva……..Nota MINUS INFINIT

Dana Savuica

Se pot purta palarii in inerior, dar nu o asemenea palarie….IEFTINA. A jefuit o secretara??? De unde a scos acel sacou? Are un look ciudat, nu inteleg nimic. Ii dau -91.

Valentina Pelinel

A aratat bine, dar trebuia sa isi ia pantofi cu toc mai mic si o geanta prea ieftina. A fost o aparitie decenta, ii dau -5. Greseala au fost pantofii, trebuia sa poarte sandale si ii dadeam 8,5.

Andreea Raicu

Merita un trofeu pentru ca a renuntat la pantalonii din vinilin. Vai, nu are ceas, sunt in pragul infarctului. Are si sandale. Bravo, Andreea! 7,3. S-a ingrasat putin, ii sta mai bine asa impanata.

Tudor Chirila

Imi place ca are curaj si nu a purtat sosete. Ii ignoram partenera. Imi place atitudinea cu care poarta hainele si ii dau nota 10. Trofeul WOW este peste nota 10.

Gianina Corondan

Ea este mereu intr-o cautare, in tinuta asta nu o vad ca se regaseste. Ma deranjeaza tinuta. Ii dau trofeul BAU.

Anca Serea

Imi place tot la ea. Rochia, parul, machiajul. Primeste trofeul WOW.