fbpx

IMG_8344

Cred ca Loredana Groza si-a facut ceva la fata. Am crezut ca e o corcitura intre Sore si Laura Cosoi. Oribil.Pur si simplu nu o recunosc. Eu cred ca o sa-si revina. Trofeul BAU.

IMG_8337

Smiley s-a saturat sa primeasca numai note mari. Este o tinuta corecta. Smiley este printre putinii barbati din Romania care se imbraca corect. Este relaxat, e intr-o zona de confort… motiv pentru care va primi trofeul WOW.

IMG_8339

Alina Puscas s-a imbracat ca pentru o petrecere coorporatista, la Metrorex. Cizmele alea nu se mai poarta, bratarile nu le inteleg, cerceii atarna. Pare a fi o fata de la tara care a vazut doua verisoare mai instarite. Nota este -4.

IMG_8340

Cristina Spatar nu face nimic. Apare asa pe la evenimente, fara sa faca ceva. Felul in care te prezinti este dat si de cine esti si ce reprezinti pentru public. E bine ca ales o rochie neagra, nu imi place ca a ales sa poarte ceas. Este un look de fata batrana. Primeste nota 3.

IMG_8336

Daca eram la o petrecere Apaca era bine.Paula Chirila arata de parca s-a ingrasat 50 de kg. Daca vreti sa purtati aceasta camasa la birou cu o fusta e ok, ea a vrut sa isi marcheze talia. Zic sa ii dam un 0.

IMG_8332

Natalia Mateut incearca o zona noua, e interesant. Ea incearca sa se indeparteze de imaginea de fata prostuta, asistenta TV. Ar trebui sa investeasca mai mult in haine. Ea nu e prostuta.Este de apreciat ca vrea sa iasa din zona in care este.Primeste 6,8.

IMG_8334

Bogdan Vladau nu arata excelent in aceasta tinuta, dar macar nu are greseli majore. Ea este o fata foarte frumoasa, imbracata intr-o rochie nu la fel de frumoasa, dar e o fata decorativa, arata bine la bratul lui. Nota mea pentru cuplu e 4. 2 cu 2.