fbpx

alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu– nu inteleg de ce s-a dus in rochie de mireasa la un eveniment monden.  Aveam pretentii de la ea pentru ca in trecut a primit din partea noastra un trofeu WOW, dar in aceasta seara va lua un BAU.

serban animal x

Serban – Ce rost are cracanarea aia de acolo? Cine e domnul de langa? Domnul (Vierme de la Animal X) primeste trofeul WOW. In primul rand are numai tonuri de albastru ceea ce e minunat. Imi place cum si-a ales incaltamintea si imi place aceasta atitudine rebela.

12191424_1662006420684145_3878585468744823549_n

Adi Sana a purtat o camasa care nu se potriveste in acest context. Aparitia lui a fost mediocra.

Anca Serea este o femeie foarte frumoasa. Nu imi place cum a fost imbracata, dar imi place ca si-a pus flori naturale in par. Rochia nu are nimic spectaculos, dar buchetul este foarte frumos, motiv pentru care acest cuplu va primi nota 6.

mateut

Natalia Mateut a jupuit ceva oribil. Ea nu este o fata urata, ci foarte frumoasa, insa in momentul in care purtam blana pe umeri ne asumam niste critici. Rochia este abominabila. Plicul este foarte ieftin. Nu inteleg de ce poarta ceas. Cand mergem la un eveniment de asemenea anvergura trebuie sa purtam cercei cu diamante. Primeste nota 0.

rita

Rita Muresan a avut o aparitie mai buna decat a Nataliei Mateut pentru ca are parul prins si cercei mult mai mici. E putin mai acoperita. Faptul ca are o dublura pe dedesubt este foarte bine, mai ales ca nu are corp de manechin. Rita Muresan va primi nota 1.

claudia pavel

Cream nu intelege ca oricat de frumos e parul tau asa, trebuie sa-l porti si altcumva decat o matura. Acea dublura nu are sens in situatia ei. Machiajul este dezastruos.Parca merge la un eveniment de la tara. Claudia primeste nota -3.

cezar ouatu

Cezar Ouatu trebuie sa-si dozeze cantitatea de rimel pe care o aplica atunci cand participa la evenimente mondene. Atunci cand te machiezi este bine sa-ti pastrezi nota masculina. Este si foarte pensat.Nu este o aparitie interesanta per ansamblu, motiv pentru care primeste nota 4.

crina abrudann

Crina Abrudan – cam care ar fi problema cand purtam o rochie roz la un eveniment? Niciuna, doar ca atunci cand este accesorizata cu acea plasa de tantari numita tul …..stim ca devine o problema.Remarc o schimbare in bine in ceea ce priveste coafura si machiajul. Crina va primi nota 2.