fbpx

Este o tinuta terna, extrem de proasta, o tinuta de secretara. Din cate stiu, Amalia era la lucru. Este anosta si totusi decenta. Imi place partea de sus a tinutei. Nu-mi plac acei ciorapi. Primeste nota 3

Sunt fanul ei numarul 1. Era un eveniment care a avut loc toamna si nu vara, fusta nu e de toamna, inteleg ca vrea sa isi promoveze semi-porcariile pe care le face. Pantofii nu.Are ceas, ma mir ca nu are un elastic de par pe mana, are o gramada de prostioarele . La gat are pietre false, blana e ca nuca in perete. Cum a asortat blana langa fusta aia. Parul… e ca si cand nu a avut timp sa isi faca nimic. Nu stie ce face, desi cromatic e totul ok. O ajut si ii ofer trofeul Bau Bau.

Am pretentii de la ea pentru ca se autointituleaza formator in moda, trebuie sa demonstreze asta.

Cromatic vorbin este corect. Imi place ca este relaxat, nu-si doreste sa para altcineva.  Nu este de trofeu WOW, dar se apropie mult. Are un stil relaxat. Primeste 8,7.

O copiaza pe Delia si se crede Iulia Albu.Incearca sa ma imite pana si la posing, si la florile de pe palarie. Dar a uitat ca eu folosesc flori naturale. M-am saturat sa vad pseudo clone ale mele peste tot. Primeste minus infinit. 

Textura materialelor nu functioneaza in acest context.Nu poti combina bumbac cu piele si piele intoarsa. Este coafata si machiata corect. E ok sa porti plicuri mari, nu imi place colierul ei de la gat. Nu are identitate. Nota 5.

Are foarte mult tupeu ceea ce mie imi place. Nu-mi place cravata si nici nodul de la cravata. Incepe sa-si asume felul in care este. Sunt multumita de vizibilitatea dintre sacou si camasa. Primeste trofeul WOW.

Nu-l reprezinta, trebuie sa acorde mai multa atentie acestui aspect. Nu imi place ca se imbraca ca un pustan in club. Primeste minus 27.

Are jeansi evazati si rupti. E foarte urat sa porti fake-uri, trebuie sa iti angajezi un stilist. Nu e potrivit nimic la ea. Cel mai tare ma deranjeaza incaltamintea, cand purtati o pereche de pantaloni cu talie inalta….renuntati la incaltamintea butucanoasa. Primeste minus 54.