fbpx

 

Știți diminețile acelea în care vă treziți, vă uitați prin casă și vă doriți să vedeți altceva decât vechile decorațiuni pe care le aveți deja de câțiva ani? Tuturor ni s-a întâmplat asta, la un moment dat în viață. Chiar și mie… ce credeați? Între timp, însă, am învățat câteva lucruri importante despre design-ul interior și despre… iluminat.

Click foto pentru detalii

Celebrii arhitecți vin în ajutorul nostru cu un sfat extrem de important, care ne poate scoate din încurcătură în orice moment. ILUMINATUL – este cel care poate schimba aspectul casei noastre atât pe interior, cât și pe exterior.

Alegeți corpuri de iluminat care scot în evidență decorațiunile pe care le aveți deja și de care v-ați plictisit pentru că… nu ați știut cum să le așezați pentru a arăta bine.

Click foto pentru detalii

Culorile abajururilor se aleg mereu în funcție de destinația camerei 🙂 Culorile calde invită la calm și relaxare, în timp ce culorile vii invită la dinamism.

Dacă nu  ești o persoană excentrică și nu vrei să îți iei un cal-lampă sau o veioză-caracatiță, optează pentru un corp de iluminat modernist, cu linii simple.