fbpx

Firește, vorbim despre un dormitor in stil scandinav demn de o Domniță, nu încape discuție de altceva.

Atenția la detalii și rafinamentul out of the box care iti caracterizează stilul vestimentar se transferă în toate capitolele care-ti creionează stilul de viață. Casa, mașina pe care o conduci,  sau locurile în care îti petreci viața de zi cu zi sunt ”atinse” de aceleași caracteristici și sunt ”construite” pe aceleași considerente. Un soi de liniaritate stilistică trebuie să existe, nu?
Iată că, atunci când am început să visez la dormitorul viselor mele nu aveam cum să nu mă gândesc fix în aceiași parametri. Ce mi-am dorit de la locul în care-mi odihnesc psihicul și îmi încarc spiritul? Mi-am dorit să fie aerisit, să-mi permită să-mi las imaginația să zburde. Mi-am dorit să fie viu, dar nu încărcat. Mi-am dorit să fie potrivit mie, să se identifice cu ce sunt eu de fapt. Una din primele optiuni a fost, firește, dormitorul scandinav!

Care sunt elementele care descriu acest dormitor scandinav?

Acest stil este caracterizat de simplitate, eleganță discretă și o doză mare de funcționalitate. Dormitorul scandinav este unul frumos, luminos, albul este nonculoarea regină, iar supușii sunt detaliile de culoare care își marchează teritoriul pe lenjeria de pat sau pe un tapet inteligent ales, pe corpurile de iluminat sau pe un tablou, semnat, evident, de un artist respectat în toată lumea. Ne amintim, sigur, de rafinamentul despre care discutam la început. Acesta nu face casă bună cu fake-ul, indiferent de locul în care există.

Și, pentru că uneori concretul dă lecții puternice imaginației, o să prezint în continuare 3 dormitoare în stil scadinav, variante pe care le-am luat în considerare atunci când am pornit în designul dormitorului Domniței de Alba.

 

 

 

Cu drag si drac,

a voastră Domnița