fbpx

[vc_row][vc_column][vc_video title=”Klaus Iohannis si Carmen Iohannis” link=”https://www.youtube.com/watch?v=CVi-XUqdoT0″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]Din punctul meu de vedere, doamna Klaus Iohannis a avut o tinuta potrivita in turul doi. In primul tur, nu. I-am recomandat ce sa poarte si a tinut cont de ce am zis. Esarfa roz ne ducea cu gandul la Elena udrea, nu la Iohannis. Tinuta din turul doi e usor anosta, dar sa nu uitam ca e profesoara. O sa o intreaca pe Michelle Obama. Daca va avea grija si o echipa potrivita, o sa devina mai iconica. Poate lucra cu multi oameni, nu neaparat cu mine. Apreciez ca ascultat sfaturile unei persoane care are pregatirea necesara ca sa vorbeasca despre tinuta. Klaus Iohannis a fost putin diferit de primul tur. Greseala lui este lungimea manecii. Imaginea celor doi a fost impecabila. Nota mea pentru familia Iohannis este 10.[/vc_column_text][vc_column_text]

Doamna Iohannis a citit, a luat aminte si a aplicat sfaturile pe care le-a primit dupa primul tur.Mai exact:
“Doamna “Klaus Iohannis” (Carmen) a ales o tinuta optimista si decenta, chiar daca nu putem spune ca a alocat un buget modest pentru aceasta aparitie. ATENTIE! Niciodata, personajul secundar nu trebuie sa se evidentieze ca element de sine statator! Optiunea doamnei Iohannis de a purta o esarfa roz ne trimite cu gandul la Elena Udrea si nidecum la Klaus Iohannis! Mult mai potrivita ar fi fost o esarfa in nuante de albastru, geometrice, si un palton in locul acelei pufoaice, mai ales in contextul ciorapului de culoare a pielii. In acest fel, alegerea incaltamintei ar fi parut de o modestie demna de aplauze, evitand penibilul ce caracterizeaza imaginea prezenta. Expresia “in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie puternica” trebuie inteleasa mot a mot in jocul politic, lasand vanitatile personale la o parte. O prima doamna trebuie sa aiba in spate, in fata, in stanga si in dreapta, o echipa de specialisti in imagine si comunicare si cu asta am spus tot” Cam asa suna analiza semnata de catre mine publicata la acel moment de catre wowbiz.ro.
Doamna Iohannis a inlocuit pufoaica cu paltonul si a ales de aceasta data exact esarfa albastra despre care vorbeam. Felicitari! O ador pe ACESTA Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!
Despre Klaus Iohannis pot spune doar: IM-PE-CA-BIL! – nota cuplului: 10victor-ponta-octav-ganea
Trecand in tabara rosie, lucrurile stau la fel ca in primul tur. Avem o Daciana Sarbu asortata cromatic perfect cu cravata sotului si… aceeasi flacara violet. se putea si mai bine insa per ansamblu nu remarc greseli majore.
Victor Ponta: PRE-VI-ZI-BIL -nota cuplului: 7.5wowbiz

[/vc_column_text][vc_video title=”Victor Ponta si Daciana Sarbu” link=”https://www.youtube.com/watch?v=L4F2s5W1nkw”][vc_column_text]Lipsit de originalitate si previzibil ca au purtat aceeasi culoare ca in primul tur. Mov si dres negru. Dresul atat de gros era purtat de femeile de la tara inainte. Nu te duci asa la un eveniment festiv asa, nu a murit nimeni. Hainele sunt croite pe ea cu mici mentiuni in legatura cu calitatea produsului. Nu ii pun in evidenta silueta, e tanara si slaba. Nu e o tinuta de varsta ei, s-a imbatranit. Inteleg atitudinea ei, e om politic. A incercat sa ramana in umbra sotului. Eu cred ca nu functioneaza lucrurile cand doi dintr-o familie sunt in politica. Tinuta nu a contat. Poate sa isi ia un consultant de imagine, materiale potrivite. Ne asteptam la altceva, nu traiesc din salarii de profesori. Le dau 7,5.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row]