fbpx

TREND ALERT: CUM PORTI CAMASA LUI?

Dupa ce am invatat, din articolul trecut, cum poti purta camasa lui, vine randul urmatoarei lectii despre camasa alba. Cum si in cate feluri o poarta vedetele?

166

Reinterpretata in diverse forme, camasa este una dintre cele mai versatile piese vestimentare din istoria modei. In acest sezon, designerii au incercat sa o relanseze in diverse modele, prin intermediul materialelor si culorilor pe care le au la dispozitie. Dar in ciuda twistului modern abordat si a detaliilor din ce in ce mai spectaculoase, nimeni nu va reusi sa detroneze celebra camasa alba. Iar asta… ne-o demonstreaza imaginile urmatoare:

grace kelly

1952 – Inainte ca Grace Kelly sa se casatoreasca cu printul de Monaco, aceasta a fost o actrita foarte celebra la Hollywood.

audrey

1956 – O abordare mai relaxata, aleasa de superba Audrey Hepburn.

marylin

1961 – Marilyn Monroe, in pauza filmarilor peliculei ”The Misfits”. Actrita reuseste sa arate spectaculos purtand o camasa alba cu o pereche de jeansi cu talie inalta.

julia roberts

1990 – Julia Roberts, in comedia romantica ”Pretty Woman”, purtand… camasa lui 🙂

tina turner

1993 – Regina rock ‘n’ roll-ului, Tina Turner.

cover foto

2005 – Suntem siguri ca acest look ”a fost responsabil” pentru momentul in care Brad Pitt s-a indragostit de Angelina Jolie, pe platourile de filmare ale peliculei ”Mr. and Mrs. Smith”.

Ce parere aveti despre aceste tinute? Voi cum purtati camasa alba?

Kiss kiss kisses,
Domnita de Alba 🙂