fbpx


Ok. Stiti deja vechea placa cu tratamentele miraculoase care te transforma subit in topmodel si sunteti satule de cartile scrise de foste manechine ajunse catre finalul vietii mediatice mari guru in ale frumosului. Adevarul este insa ceea ce vedem in fiecare zi in oglinda. Toate sunteti frumoase si toate aveti ceva special. Ceea ce diferentiaza insa o femeie implinita de una profund nefericita este tocmai acceptarea datelor genetice cu care am fost programate si atingerea potentialului nostru fizic maxim. Pentru ca… vrem sau nu sa recunoastem felul in care aratam determina felul in care ne simtim… si felul in care decidem sa ne proiectam ca imagine in fata celorlalti.
Si daca avem ceva in comun aceea este pofta de viata. Da, asta inseamna ocazional si mici bombe calorice, fara de care, sa recunoastem, viata nu ar mai fi la fel de frumoasa, nu-i asa? ;))

“Asadar nu vreau sa fiu nici slaba, nici satula, nici adjustata chirurgical. Sunt o femeie normala cu bune si cu rele. Nu ma incadrez in clasicele si deja frustrantele 90-60-90. Ce am de facut?”

Aceasta este intrebarea la care www.theflappergirlchronicle.com isi propune sa raspunda. Responsabil, asumat, franc. Veti descoperi saptamanal aici materiale explicative, descrieri de proceduri nechirurgicale si in general tot ceea ce trebuie sa stiti despre cum sa va simtiti frumoase atat in exterior cat si in interior.
Incepem seria cu povestea LPG-ului.

Stiu ca toate urati vacuum-ul si de aceea va propun ALTERNATIVA.
Unul dintre putinele saloane pe care le agreez este INARI. Si asta pentru ca ma simt mai confortabil cand un doctor nutritionist imi recomanda tratamentul adecvat si nu o fatuca cu un amarat de curs de masaj de 6 luni la activ. Imi place sa ma rasfat insa niciodata nu am acceptat incompetenta pe banii mei. Stiu ca stiti la ce ma refer, imposibil sa nu o fi patit si voi macar o data.

Asadar, pe locuri, fiti gata, START JOC!

 
1.Care e diferenta dintre LPG si vacum?
 
SPECIALIST INARI: In primul rand la aparatele cu vacum nu exista rolele motorizate care realizeaza masajul profund al tesutului conjunctiv, deci din start eficienta metodei este mai mica. Nu se produce activarea microcirculatiei si nici drenajul limfatic, atat de importante pentru detoxifere. 
Procedeul cu vacum este dureros (multe paciente nu il suporta sau fac eforturi deosebite pentru a-l suporta) si in urma procedurii apar echimoze, popular denumite vanatai inestetice care duc la alterarea structurilor vasculare din piele. 
Pe de alta parte la LPG avem un mecanism de aspiratie al pielii intre cele 2 role, insa tehnologia mult mai avansata a permis ca acest mecanism sa nu produca durere. 
Unul dintre avantajele LPG Cellu M6 fata de alte aparate este tocmai senzatia de bine, de relaxare care apare in timpul procedurii si care continua multe ore dupa terminarea sedintei. 

2.Este necesara o pregatire inainte de sedinta de LPG?
 
SPECIALIST INARI: Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor. 
Mai exista niste benzi elastice care ajuta la izolarea stratului adipos de muschi, crescand eficienta metodei; aceasta tehnica se numeste endermogym si este de ultima ora. 

3.Procedura este dureroasa?

SPECIALIST INARI: Rolele ruleaza pe piele, insa fara a o ciupi. Procedura este relaxanta, complet nedureroasa, este o experienta placuta, unii dintre pacienti chiar adorm. 
Intensitatea este crescuta gradual de la sedinta la sedinta, recomandarea expresa pentru eficienta fiind tocmai sa nu se atinga pragul dureros. Durerea determina eliberarea de diversi mediatori chimici care duc la modificari circulatorii cu reducerea schimburilor metabolice si scaderea eficientei tratamentului. 
 
4.Exista mai multe programe? Aparatul are programe diferite in functie de diagnosticul stabilit pentru fiecare persoana?

SPECIALIST INARI: Fiecarui pacient ii este recomandat un tratament personalizat in functie de problemele pe care le are. In primul rand se face un diagnostic corect al problemelor fiecarei zone in parte, dupa care se alege programul corespunzator. De exemplu, la nivelul feselor putem opta pentru un program anticelulitic, la nivelul abdomenului putem opta pentru tonifiere, iar la nivelul coapselor pentru conturare. 
 
5.Cat dureaza sedinta? 
 
SPECIALIST INARI: O sedinta dureaza 35 minute. Daca exista o singura zona problema, ne putem limita si la 20 de minute.

to be continued…

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl